Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter 12000 BTU

Evaluare articol: 4.15 (2 evaluari)

In ciuda faptului ca nu este la fel de cunoscuta in randul consumatorilor la fel de mult ca alte branduri sud-coreene (vezi Samsung, LG), Daewoo are o experienta vasta in spate si este compania care a livrat in permanenta produse electrocasnice de cea mai buna calitate. Includem pe aceasta lista si aparatele de aer conditionat.

Modelul Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter prezinta drept avantaj, inainte de toate, pretul. Un aparat de aer conditionat ieftin si bun, care poate sa livreze performantele promise de alte aparate existente pe piata electrocasnicelor. Si fiindca vara aproape ca ne bate la usa, urmariti recenzia noastra pentru a vedea daca reprezinta si pentru dumneavoastra o solutie de aerisire in timpul zilelor toride de vara prefigurate deja de meteorologi.

Daewoo DSB-F1283ELH-V – Design

Nu dispune de un design deosebit, care sa il faca vizual placut. Este pur si simplu un aparat de aer conditionat ca oricare altul, fara a putea fi recunoscut din multime. Cu toate acestea, vorbim despre un aparat elegant potrivit oricarui apartament, la adresa caruia nu putem ridica obiectii cu privire la design.

Ba dimpotriva, aduce cateva plusuri din punct de vedere estetic prin intermediul afisajului LED (temperatura), dar si a altor butoane suplimentare fata de ce ne-am obisnuit pana acum. Dimensiunile aparatului (715 x 482 x 240 mm – unitatea exterioara, respectiv 850 x 270 x 208 mm – unitatea interioara) il recomanda ca fiind un aparat mediu, care nu ocupa deosebit de mult spatiu.

Daewoo DSB-F1283ELH-V
Aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V

Functiile aparatului de aer conditionat Daewoo

Capacitatea medie de racire este, la fel, una medie (12000 BTU). Poate deservi cel mult un apartament cu 2, 3 camere, in conditiile in care unii utilizatori (care au testat deja aparatul) sustin ca randamentul real al acestuia se aseamana foarte mult cu cel garantat de un aparat de 9000 BTU.

Cei care locuiesc la casa (sau intr-un apartament spatios, de 3-4 camere), probabil, ar trebui sa opteze pentru un aparat de aer conditionat cu o capacitate minima de 18000 BTU. Suprafetele mici si medii, insa, sunt aerisite excelent de aparatul Daewoo.

Am ales functia iFeel din cadrul lui Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter si explicam mai exact la ce este utila aceasta. Telecomanda aparatului a fost prevazuta cu un senzor ce trimite informatii precise spre unitatea interioara cu privire la temperatura din incapere. Astfel, iFeel ajusteaza in mod corect fluxul de aer pentru ca utilizatorii sa beneficieze oricand de temperatura optima.

Functia de baza a aparatului ramane cea de racire, lucru subliniat si in specificatiile tehnice puse la dispozitie de producator. Daca la racire a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A++, Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter consuma mai mult curent atunci cand este pus sa ne incalzeasca incaperile (doar clasa A). Pe segmentul sau de pret, este foarte greu totusi sa mai gasim un aparat la fel de reusit precum cel fabricat de Daewoo.

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter 12000 BTU
Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter 12000 BTU

Pe de alta parte, insa, exista si cateva aspecte mai putin placute la acest aparat de aer conditionat: plasticul folosit la confectionarea unitatii interioare, iar unele functii suplimentare nu se ridica la inaltimea asteptarilor noastre.

In rest, sistemul de filtrare este in regula, fiind antibacterian si oferind un aer proaspat camerelor noastre. Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter vine echipat cu o paleta intreaga de functii, din care putem alege pentru a beneficia de confortul promis de un aparat de calitate: auto restart, timer sau mod sleep. Modul Sleep regleaza automat temperatura din camera pe parcursul noptii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo a fost prevazut cu trei trepte de viteza, iar setarile acestora depind in mod direct de temperatura aleasa. Modul Turbo este prezent, la randul sau, precum si dezumidificarea sau ventilarea camerei.

Incheiem prin a mentiona alte aspecte pro achizitionarii Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter: compresor mic, greutate mai mica (8.5 kg) lucreaza in mod silentios (56 dB), sistem Inverter si poate face fata unei suprafete de maximum 60 mp.

8.3 Total Score
Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter

Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, un aparat de aer conditionat ieftin ce lucreaza in mod silentios (56 dB) din clasa de eficienta energetica A++.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
7.5
Evaluare articol: 4.15 (2 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0