Beko HTV8743XG – Masina de spalat rufe cu uscator 8kg spalare / 5kg uscare

Evaluare articol: 4.39 (7 evaluari)

Beko HTV8743XG este o masina de spalat rufe cu uscator care are toate calitatile pentru a fi prezenta intr-o casa moderna, puternic tehnologizata. In primul rand putem spune fara niciun fel de retinere ca este o masina de spalat foarte placuta din punct de vedere estetic.

Culoarea predomninanta este cea alba, insa cuva este de un negru profund, care genereaza contrast si care aduce un plus de culoare. Sarind peste partea estetica, cei care aleg sa achizitioneze aceasta masina de spalat rufe cu uscator vor descoperi o multime de dotari care usureaza extrem demult munca si le ofera hainelor protectia necesara.

Beko HTV8743XG

Beko HTV8743XG

Functiile care contureaza cel mai bine masina de spalat Beko HTV8743XG

 • Sistemul de ionizare Ion Guard. Este un sistem inovat de catre cei de la Beko prin care sunt prevenite mirosurile neplacute in interiorul masinii. Ionii negativi neutralizeaza toate particulele care ar putea duce la mirosuri neplacute, ceea ce inseamna o spalare 100% igienica. Aceasta tehnologie are si un alt avantaj, lasand rufele nesifonate chiar si atunci cand sunt lasate mai mult timp in masina de spalat.
 • Sistemul de spalare si uscare rapida. Este una dintre putinele masini de spalat care iti permit sa speli si sa usuci o haina in doar 60 de minute. Denumit Wash and Wear, acest sistem este perfect pentru cei care au haine preferate pe care le vor tot timpul la indemana. Singura restrictie generata de acest sistem este in ceea ce priveste gradul de murdarie. Pentru a putea functiona, hainele nu trebuie sa fie foarte murdare.

Citeste despre: Uscator rufe separat sau masina de spalat cu uscator?

 • Motor extrem de silentios. Motorul ProSmartInverter este construit in asa fel incat sa fie foarte silentios, chiar si in timpul centrifugarii. Gratie acestui motor lipsesc vibratiile si emisiile electromagnetice. Motorul este atat de robust si de bine gandit incat are o garantie de 10 ani.
 • Tehnologia Aquawave. Este o tehnologie prin care sunt create conditii perfecte de uscare, fara a fi nevoie de miscari care duc la afectarea tesaturii. Practic, uscarea se face intr-un ritm care imita valurile si protejeaza orice tip de tesatura.
 • Tehnologia Aquafusion. Este o alta tehnologie prin care cei de la Beko atrag foarte multi clienti. Aceasta ajuta la o economie substantiala de detergent de-a lungul anului, generand economii financiare foarte mari.
 • Programe extraordinare. Cei care spala cu Beko HTV8743XG se pot bucura de programe foarte eficiente pentru anumite tipuri de tesaturi, dar si de programe extrem de rapide, cum ar fi Daily Xpress. Fara doar si poate, este una dintre putinele masini care poate sa duca un program de spalare la bun sfarsit in doar 28 de minute.
Beko HTV8743XG

Dotari Beko HTV8743XG

Date tehnice ale masinii

Din punct de vedere tehnic, masina de spalat rufe a celor de la Beko afiseaza cateva date cat se poate de atractive:

 • O capacitate de spalare de 8 kg si o capacitate de uscare de 5 kg;
 • Nivel de zgomot care nu depaseste 77 dB in timpul centrifugarii si 57 dB in timpul spalarii;
 • Viteza maxima centrifugare 1400 RPM;
 • Clasa de eficienta energetica A, care garanteaza un consum redus de energie pe termen lung;
 • Durata program rapid de 14 minute;
 • Functia de Blocare acces interfata pentru a evita interventia copiilor in timpul functionarii produsului;
 • Aceasta masina de spalat vine 5 ani garantie.

Fara a fi scumpa, masina de spalat Beko HTV8743XG este una dintre cele mai bune solutii pentru care poti opta daca iti doresti o spalare eficienta a hainelor.

8.8 Total Score
Beko HTV8743XG

Un pret decent avand in vedere ca poate indeplini atat functia de spalare cat si cea de uscare cu mult succes.

Calitate / Pret
9
Performanta
8.5
Design
9
Evaluare articol: 4.39 (7 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0