Beko RCNA400K20ZXP – Combina frigorifica ideala pentru orice familie

Evaluare articol: 4.63 (2 evaluari)

Cu o eleganta bine conturata, cu materiale rezistente si o simplitate futurista, combina frigorifica Beko RCNA400K20ZXP are calitatea de a fi perfecta pentru orice bucatarie. Cei de la Beko au gandit un produs argintiu, care te duce cu gandul la curatenie si la viitor.

Aspectul poate sa spuna foarte multe, insa trebuie sa fie completat de specificatii care sa mentina stacheta sus. Din fericire, Beko RCNA400K20ZXP este foarte eficient, gratie urmatoarelor tehnologii si elemente:

1

Compartimentul EverFresh+

Este un compartiment care te ajuta sa te bucuri de fructe si de legume pentru mai mult timp. Cu o tehnologie care ajuta la reglarea umiditatii, cu o constructie inteligenta a sertarului si curentii de aer care trec frecvent prin acesta, verdeturile vor avea o durata de viata de pana la 3 ori mai mare decat intr-un frigider obisnuit.
2

Beko RCNA400K20ZXP NeoFrost

Este o tehnologie moderna care imbina sistemul NoFrost cu sistemul Active Dual Cooling. Acestea ajuta la economia de energie si in acelasi timp la generarea unor conditii foarte bune de conservare. De asemenea, gratie NeoFrost, bacteriile sunt indepartate, ceea ce face frigiderul sa fie cat se poate de sanatos, indiferent de compartimentul folosit.
3

Filtru anti mirosuri si garnitura anti bacteriana

Este important sa consumam alimente sanatoase, motiv pentru care Beko RCNA400K20ZXP dispune de o garnitura anti bacteriana care protejeaza fiecare parte a dispozitivului. De asemenea dispune de un filtru de carbon care elimina orice miros neplacut.

Pe langa aceste elemente deosebite, combina frigorifica celor de la Beko este dotata si cu o multime de elemente standard, care o transforma intr-un aparat cu adevarat eficient:

  • Buzzer care te avertizeaza atunci cand frigiderul este deschis. Nu mai poti uita usa deschisa, riscand sa se strice atat frigiderul cat si mancarurile din el, in conditiile in care buzzerul te avertizeaza ori de cate ori usa este deschisa mai mult de un minut.
  • Clasa de eficienta energetica A+. Beko RCNA400K20ZXP consuma putina energie. Mai exact, consuma cu pana la 24% mai putin decat un frigider din clasa de eficienta A. In cifre, acest frigider consuma 346 de kWh in fiecare an.
  • Volum mare. Capacitatea frigiderului si deopotriva a congelatorului este suficient de mare pentru a sustine o familie intreaga. Volumul net total este de 347 de litri, impartiti in 250 de litri pentru frigider si 97 pentru congelator.
  • Autonomie mare fara curent. Daca se intampla o pana de curent, Beko RCNA400K20ZXP rezista fara probleme pana la 20 de ore, timp in care mentine toate alimentele la o calitate foarte buna. Autonomia este mai mare decat in cazul multor alte frigidere.
  • Nivel scazut de zgomot. Nici nu vei auzi acest aparat in bucatarie. Nivelul sau de zgomot este de doar 43 de decibeli, ceea ce nu creaza niciun disconfort fonic.

Un alt mare plus al acestei combine frigorifice este faptul ca vine la un pret decent. Ideala pentru orice familie, fara a solicita o investitie mare si dotata cu tehnologii moderne, este, fara doar si poate, o investitie inteligenta.

Beko RCNA400K20ZXP
Beko RCNA400K20ZXP
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

1 Comentariu
  1. Best buy, am prins-o la oferta, nu am ce sa-i reprosez, aspect si pret super bun, 5 ani garantie, compartimentata bine, silentioasa aproape nu o auzi.

    Lasa un comentariu

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Review Blog
    Logo
    Compare items
    • Total (0)
    Compare
    0