Bosch DFM064W50 – Hota incorporabila telescopica silentioasa

Evaluare articol: 2.37 (6 evaluari)

Bosch DFM064W50 emag

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50, Putere de absorbtie 400 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox
Lista magazinelor unde gasesti Hota Bosch DFM064W50. Verifica pretul si alege cea mai buna oferta!

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50 este aparatul electrocasnic strict necesar fiecarui consumator care isi doreste ca bucataria sa fie aerisita, iar aspectul acesteia din urma sa nu aiba de suferit. Investitia initiala intr-o hota incorporabila este una mai mare, gandindu-ne aici ca spatiul de gatit trebuie echipat si cu rafturi pentru acest tip de aparat.

Spre deosebire de hotele clasice, insa, cele incorporabile sunt mai eficiente, dupa cum veti realiza in cadrul recenziei de fata. Bosch DFM064W50 poate fi o solutie excelenta pentru persoanele care cauta un model incorporabil, despre ale carui avantaje vom vorbi pe larg mai jos.

Pentru o buna functionare a hotei in modul evacuare este obligatorie prezenta unei surse de aer proaspat – in general, un geam deschis pe batant (inclusiv iarna). In acest fel schimbul de aer este facut corespunzator. De asemenea recomandam pornirea hotei pe prima treapta (pentru a putea fi creat fluxul de aer) cu cel putin 5 minute inainte de a incepe procesul de gatire. Ulterior, in functie de cantitatea de fum, miros, abur, se pot ajusta gradual treptele de putere crescator sau descrescator.

Design

Primul lucru de care trebuie sa ne ocupam in momentul achizitionarii unei astfel de hote este verificarea dimensiunilor sale. Se potriveste sau nu cu rafturile pe care le avem in bucatarie? Modelul lansat de Bosch masoara 16.2 x 52.6 x 29 cm (inaltime, latime si adancime), dimensiuni comune cu ale altor modele din aceasta categorie.

Hota Bosch arata ca multe alte hote telescopice existente pe piata de electrocasnice si este iluminata cu ajutorul a doua lampi cu halogen (2 x 20W).

De cele mai multe ori, design-ul nu este atat de important pe cat am tinde sa credem. Hota Bosch DFM064W50 este un aparat electrocasnic util si practic, care functioneaza la un nivel foarte bun. Desi a fost incadrata in clasa de eficienta energetica C, aceasta nu consuma anual mai mult de 70 KW.

Bosch DFM064W50
Bosch DFM064W50

Functiile hotei Bosch DFM064W50

Bosch DFM064W50 nu se prezinta in fata consumatorilor in cel mai spectaculos mod cu putinta, insa cu siguranta este o hota fiabila, ce ne va ajuta sa scapam de mirosurile neplacute din bucatarie. Capacitatea de absorbtie de pana la 400 mc/h (capacitate minima de absorbtie 190 mc/h) ne asigura de acest fapt.

Are un singur motor si 3 trepte de putere, cu ajutorul carora vom indeparta rapid mirosurile, aburul si fumul din bucatarie. Prima treapta este suficient de puternica pentru a „trage” fumul de tigara, celelalte devenind utile in momentul cand cantitatea de fum sau abur a crescut in mod semnificativ.

Filtrul de grasime, de clasa B, stopeaza acest gen de impuritati, nivelul de zgomot produs fiind unul specific acestui tip de hote (67 dB – 74 dB). Filtrul este realizat din material metalic, deci este lavabil.

Diametrul tubulaturii necesare modului prin evacuare poate fi de minim 120 mm si de maxim 150 mm. Pentru a putea atinge capacitatea maxima de evacuare este recomandata montarea unei tubulaturi cu diametrul maxim permis – 150 mm.

Bosch DFM064W50 Hota incorporabila telescopica
Bosch DFM064W50 – Hota incorporabila telescopica

Concluzii

Fara a fi un model perfect, hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50 este un aparat de buna calitate, ce ne poate proteja bucataria de mirosurile nedorite si de aburul rezultat in timpul gatirii. O hota reusita, cu un raport bun calitate-pret, demna de recomandat pentru posibilii cumparatori ce ne citesc!

Lista magazinelor unde gasesti Hota Bosch DFM064W50Verifica pretul si alege cea mai buna oferta!

Bosch DFM064W50 emag

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50, Putere de absorbtie 400 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox
4.7 Total Score
Bosch DFM064W50

Bosch DFM064W50 este o hota fiabila ce ne va ajuta sa scapam de mirosurile neplacute din bucatarie.

Calitate / Pret
7.5
Performanta
7.5
Design
8
Evaluare articol: 2.37 (6 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0