Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, Full NoFrost

Evaluare articol: 3.67 (3 evaluari)

Frigiderul (sau combina frigorifica) este, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice pe care o familie trebuie sa il detina pentru a-si mentine proaspete fructele si legumele, dar si resturile de mancare ce ne raman la cina, ciorbele, cutiile de lapte si asa mai departe.

Alegerea unui aparat frigorific reprezinta, la randul sau, o operatiune destul de complicata in conditiile actuale ale pietei de electrocasnice. Fiind aparatul care va sta aproape in permanenta conectat la priza, primul lucru de care trebuie sa ne ingrijim este clasa energetica din care face parte.

Combina frigorifica propusa spre review cu aceasta ocazie este Samsung RB29HSR2DSA/EF, de clasa A+ si care inregistreaza un consum anual de aproximativ 272 kWh. Fabricantul sud-coreean a dotat-o cu specificatii interesante si echilibrate in acelasi timp, dar si un pret avantajos pentru posibilii cumparatori.

Prima impresie conteaza enorm, tocmai de aceea Samsung a optat pentru o carcasa de culoare Metal Graphite si, per total, un design modern (contemporan, daca doriti) al acestui electrocasnic. Usile sunt reversibile, dotate cu maner orizontal incorporat, si initial se vor deschide in sensul obisnuit (stanga-dreapta). Combina cantareste 66 kg si poate fi privita ca un electrocasnic de dimensiuni reduse (178 x 59.5 x 66.4 cm).

Samsung RB29HSR2DSA/EF
Samsung RB29HSR2DSA/EF

Volumul net al combinei este de 289 litri, in conditiile in care frigiderul propriu-zis ocupa cea mai mare parte (213 litri), iar congelatorul ne pune la dispozitie un spatiu normal ca dimensiuni pentru strictul necesar: legume congelate, pungi de carne, lactate, bauturi, etc.

Interiorul frigiderului a fost dotat cu 4 rafturi, toate confectionate din sticla, cu mentiunea ca unul dintre acestea este de tip Easy Slide. Tot aici dam peste suportul clasic pentru oua, suport recipiente si 3 rafturi situate pe usa. Nu lipseste din peisaj nici compartimentul dedicat vegetalelor, care poate fi gasit in partea inferioara.

Cand vine vorba de congelator (capacitate 76 litri), ei bine, acolo gasim 3 compartimente generoase ca spatiu oferit pentru depozitare (Full Open Box). Tava de gheata este la locul ei, de laudat fiind faptul ca aparatul frigorific Samsung RB29HSR2DSA/EF poate congela intr-o zi pana la 12 kg!

Nu incheiem acest review inainte de a enumera si tehnologiile de care beneficiaza combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF pentru a le livra consumatorilor performante incredibile la inghetare, respectiv la formarea unui flux de aer multidirectional pentru o racire uniforma a compartimentelor (via Multi Air Flow).

Si dupa ce ne-am asigurat ca aparatul frigorific Samsung nu necesita dezghetare, bucurandu-se de aportul sistemului de racire Full No Frost, plusam prin prezenta compresorului Digital Inverter, conceput pentru a raci si congela cu minim de disconfort produs utilizatorilor (energie consumata, vibratii si nivel de zgomot).

7.3 Total Score
Samsung RB29HSR2DSA/EF

Samsung RB29HSR2DSA/EF, eficient si spatios capabil sa raspunda oricaror nevoi si sa satisfaca orice cerinte de conservare.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8.5
Evaluare articol: 3.67 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0