Daewoo DSB-F0981ELH-V – Aparat de aer conditionat Inverter 9000 BTU

Evaluare articol: 3.7 (1 evaluare)

Suntem norocosi din multe puncte de vedere. Unul dintre puncte este faptul ca ne putem bucura, chiar si pe timpul verii, de temperaturi extrem de confortabile pentru corpul nostru. Evident, acest mare avantaj este generat de aparatele de aer conditionat din ce in ce mai performante.

Daca esti in cautarea unui nou aparat de aer conditionat, Daewoo DSB-F0981ELH-V ar putea sa fie una dintre cele mai bune optiuni pentru tine. Este un aparat elegant, construit de un brand mare, care consuma putin si este dotat cu o multime de tehnologii care mai de care mai interesante. Vom lua fiecare punct distinctiv al aparatului, pentru a-l putea intelege in profunzime.

Aspectul lui Daewoo DSB-F0981ELH-V

Nu este cea mai importanta parte atunci cand vorbim despre un aparat de aer conditionat, insa poate sa fie un element decisiv pentru achizitie. Toti ne dorim elemente cat mai placute din punct de vedere vizual in camera in care ne petrecem timpul, fapt pentru care Daewoo DSB-F0981ELH-V este un aparat elegant. Construit din materiale de buna calitate, cu linii foarte fine si elegante si cu dimensiuni reduse, poate sa fie pus pe orice perete, fara niciun fel de problema.

Daewoo DSB-F0981ELH-V aer conditionat consum
Daewoo DSB-F0981ELH-V

Functii care ies in evidenta

Acest punct este cel care conteaza cu adevarat. Daewoo DSB-F0981ELH-V este dotat cu functii standard, pe alocuri si cu o multime de functii superioare, care ies in evidenta in detrimentul altor aparate.

Descoperim, in primul rand, un aparat eficient din punct de vedere energetic. Fie ca vorbim despre racire sau despre incalzire, Daewoo DSB-F0981ELH-V consuma putin. Face parte din clasa de eficienta energetica la racire A++ si din clasa de eficienta energetica la incalzire A+. Este un aspect suficient de convingator, mai ales pentru cei care tin la buzunarul lor.

Eficienta nu se opreste aici, continuand cu o capacitate foarte mare de racire, de 9000 BTU.

Ceea ce atrage cel mai tare insa, este compresorul cu inverter eco. Acesta conlucreaza pentru un consum redus si reuseste sa asigure temperatura dorita fara niciun fel de fluctuatii. Atat racirea, cat si incalzirea se fac rapid, Daewoo DSB-F0981ELH-V fiind echipat cu un buton turbo care grabeste obtinerea unei temperaturi perfecte.

Daewoo DSB-F0981ELH-V functii aer conditionat
Daewoo DSB-F0981ELH-V

Exista mai multe dotari care merita sa fie amintite:

 • Displayul ascuns. Nu contribuie la eficienta aparatului, ci mai degraba la eficienta sa estetica. Displayul afiseaza modul de functionare al aparatului, daca acesta este conectat la reteaua electrica sau daca este setat in modul sleep sau timer.
 • Restart automat. In cazul in care apare o intrerupere de curent, Daewoo DSB-F0981ELH-V dispune de un restart automat.
 • Functia sleep. Un somn perfect este un somn intr-o camera cu temperatura perfecta. Functia sleep are rolul de a ajusta temperatura in asa fel incat sa ai un somn linistit. Functia sleep contribuie serios si la economia de energie.
 • Functia antimucegai. Uita de mucegai cu acest aparat de aer conditionat. La aparatele clasice, acesta apare in interiorul unitatilor interioare datorita diferentelor mari de temperatura. Daewoo DSB-F0981ELH-V nu genereaza astfel de probleme, deoarece elimina rapid apa condensata de pe vaporizator.
 • Functie de dezumificare. Umiditatea din aer este un alt aspect ce contribuie la confortul nostru. Gratie functiei de dezumificare, aerul va avea umiditatea perfecta.

Daewoo DSB-F0981ELH-V este, asadar, un aparat de aer conditionat excelent, care merita atentia totala in cazul in care esti in cautarea unui astfel de dispozitiv.

7.4 Total Score
Daewoo DSB-F0981ELH-V

Una dintre cele mai bune solutii pentru care poti opta din categoria sa de pret, acum cu 4 ani garantie.

Calitate / Pret
8
Performanta
8.5
Design
7.5
Evaluare articol: 3.7 (1 evaluare)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0