Reduceri

ELECTROLUX LCB3LF38W0 – Lada frigorifica Low Frost

Ati luat decizia de a cumpara o lada frigorifica orizontala si sunteti in procesul de alegere a modelului potrivit? Cautarea voastra s-ar putea sa se opreasca aici. Daca doriti un model cu un aspect placut, de la un brand de incredere si o capacitate de depozitare medie dar in acelasi timp si dimensiuni reduse – atunci lada frigorifica ELECTROLUX LCB3LF38W0 poate fi alegerea perfecta.

Ce ofera ELECTROLUX LCB3LF38W0 pe partea de volum si compartimentare?

In primul rand avem un volum net total de 371 litri, suficient de mare pentru a pastra pe perioade lungi de timp alimentele necesare unei familii obisnuite care doreste sa manance sanatos. Compartimentarea este decenta, beneficiind de 3 cosuri in care puteti pune pachetele de dimensiuni reduse. In acelasi timp, prin indepartarea cosurilor aveti acces facil la alimentele din partea de jos. Un aspect extrem de important este iluminarea interioara care va ajuta sa gasiti cu usurinta pachetele chiar si in conditii de iluminare slaba.

Capacitatea de congelare pe care o ofera ELECTROLUX LCB3LF38W0 este de pana la 25 kg la 24 de ore, extrem de bine daca comparam cu alte lazi frigorifice ce se pot achizitiona la un pret comparabil. Ofera functie de congelare rapida, extrem de benefica pentru pastrarea prospetimii alimentelor pe perioade indelungate. Atunci cand congelarea se face intr-un timp scurt, calitatile alimentelor se conserva mai bine decat in cazul unei congelari lente.

Beneficii si functii importante de luat in seama

Controlul temperaturii lazii frigorifice ELECTROLUX LCB3LF38W0 se face electronic si beneficiaza de un afisaj de tip LCD pe care sunt afisate informatii despre starea de functionare. In cazul unei pene de energie electrica, aceasta lada frigorifica poate functiona si pastra alimentele congelate fara probleme pana la 40 de ore – atata timp cat nu deschideti capacul.

Clasa energetica din care face parte ELECTROLUX LCB3LF38W0 este clasa F iar consumul energetic anual este de doar 318 kWh. Daca pentru voi acest aspect conteaza foarte mult, atunci va trebui sa va uitati la modelele mult mai scumpe.

INFO update - 06.07.2021.Nu uitati ca incepand din luna martie 2021 a fost schimbata eticheta energetica. Clasele obisnuite „Plus”, cum ar fi A+++, A++ si A+, au fost inlocuite cu o scala uniforma de consum de energie de la A la G. De retinut ca, nu s-a modificat eficienta energetica a produsului, ci doar clasficarea energetica.
Electrolux LCB3LF38W0 consum lada frigorifica

Ca si dimensiuni exterioare putem mentiona 130 cm latime, 84.5 cm inaltime si 70 cm adancime. Greutatea este de 48.3 kg iar pentru o manevrare mai usoara beneficiaza de role pentru transport.

Nivelul de zgomot produs de grupul motor este de 45 dB, suportabil chiar si in cazul amplasarii intr-o bucatarie de apartament.

In concluzie, ELECTROLUX LCB3LF38W0 este o lada frigorifica buna, de la un producator de top, cu un aspect placut si dimensiuni medii. Ofera o compartimentare decenta, control simplu si intuitiv al setarilor, capacitate de congelare buna intr-un timp scurt, autonomie mare in cazul unei pene de curent. De asemenea, iluminarea interioara este un beneficiu pe care nu il intalnim la majoritatea modelelor. Toate aceste beneficii oferite la un pret decent fac ca aceasta lada frigorifica orizontala sa fie o alegere potrivita ca raport calitate-pret.

Vezi cel mai bun pret valabil azi, 16 Mai 2022 pentru Lada ELECTROLUX LCB3LF38W0

eMag | Badabum

1 Comment
  1. Reply
    Loredana Balan 7 iulie 2021 at 16:45

    Destul de multumita de aceasta lada frigorifica! Este silentioasa, spatioasa, consum mic raportat la marimea ei, garantie mare, pe scurt raport calitate/pret foarte bun.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.