Hansa FCGX621009 – Aragaz ieftin inox

Evaluare articol: 4.5 (1 evaluare)

S-ar putea ca numele de Hansa sa nu iti spuna nimic si sa nu ai o incredere prea mare in Hansa FCGX621009. Daca aprofundezi putin insa, descoperi ca brandul este unul de renume internationala, infiintat inca din 1945. Hansa produce aragazuri, masini de spalat si alte electrocasnice care iti pot imbogati casa fara a solicita foarte multi bani.

Prin asta se poate lauda Hansa FCGX621009: este un aragaz ieftin care dispune de o imagine minimalista si futurista de care sa fii mandru.

Aspect

Este unul dintre cele mai frumoase aragazuri pe care le poti achizitiona in acest moment. Focusat pe culoarea argintie in combinatie cu negrul, Hansa FCGX621009 reuseste sa fie deosebit de flexibil. Se potriveste atat in bucatariile traditionale, cu mobilier vechi, cat si in bucatariile moderne. Poti descoperi 5 butoane usor de folosit, o usa de cuptor placuta din punct de vedere vizual si finisaje perfecte.
Vei putea sa pui aragazul in locul vechiului aragaz, deoarece acesta are dimensiuni standard: 85x60x60.

Dotari cu care Hansa FCGX621009 iese in evidenta

Ai putea spune ca este un simplu aragaz ce functioneaza cu gaz si nu are prea multe de aratat. Cu toate astea, realitatea este alta. Hansa FCGX621009 poate sa atraga prin urmatoarele dotari:

  • Are arzatoare cu putere variata. Poti alege sa gatesti la un ochi de 3 kW, la un ochi de 1 kW sau la doua ochiuri de 1.75 KW;
  • Dispune de grill. Este un alt mare plus care te ajuta sa prepari mancaruri cu adevarat delicioase;
  • Face parte din clasa de eficienta energetica A. Consumul de energie al acestui aragaz este minim, lucru apreciat de toata lumea.

Dotari standard ale acestui aragaz

Pe lista dotarilor standard avem ceva lucruri de evidentiat. Una dintre dotari tine de faptul ca aragazul poate sa fie aprins electric, cu foarte mare usurinta.

De asemenea, merita amintita iluminarea cuptorului, care are o importanta colosala deoarece iti arata imaginea preparatului fara sa te forteze sa deschizi usa de la cuptor.

Hansa FCGX621009 are o capacitate generoasa, de 58 de litri. Acest lucru inseamna ca poti sa gatesti absolut oricat, pentru toata familia si pentru toti prietenii.

Construit dintr-un inox de buna calitate, aragazul se poate curata cu mare usurinta, nefiind necesare foarte multe elemente: o carpa cu detergent poate sa rezolve orice mare problema de murdarie.

Concluzionand, Hansa FCGX621009 este un aragaz pentru toata lumea. Atat cei care vor sa gateasca la modul profesionist cat si amatorii pasionati de numeroasele nuante ale gustului, pot sa se bucure de flexibilitatea acestui produs. Fara a fi scump, este eficient si poate sa te tina intreaga viata. Cel mai probabil nu il vei lasa mostenire nepotilor, insa il vei putea folosi pentru a le oferi adevarate delicii culinare.

Hansa FCGX621009
Hansa FCGX621009
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0