Heinner HC-H292XA+ Combina frigorifica Frost Free

Evaluare articol: 3.83 (3 evaluari)

Aparatul frigorific dintr-o casa este unul dintre cele mai importante dispozitive, in conditiile in care este responsabil cu alimentatia si automat cu sanatatea intregii familii. Tocmai de aceea, o astfel de achizitie ar trebui sa se faca cu o atentie sporita la detalii.

Pentru cei care isi doresc un aparat frigorific eficient, sigur si acceptabil din punct de vedere al costului, acest Heinner HC-H292XA+ reprezinta o solutie mai mult decat atractiva. Este foarte placut din punct de vedere estetic, este incapator si are o multime de tehnologii moderne care ii contureaza eficienta.

Aspectul lui Heinner HC-H292XA+

Din punct de vedere al aspectului Heinner HC-H292XA+ este o combina careia nu are ce sa i se reproseze. Construita din otel inoxidabil, aceasta mizeaza pe simplitate. In proportie de 90% aceasta are culoarea inoxului, insa exista mici insertii de negru in zona de separare a frigiderului de congelator si in zona dispenserului de apa. Fara doar si poate, Heinner HC-H292XA+ se integreaza cu succes in orice tip de bucatarie.

Aspectul garanteaza si o eficienta sporita, deschiderea usilor facandu-se cat se poate de usor.

Combina Frigorifica Heinner HC-H292XA+
Heinner HC-H292XA+

Tehnologii si dotari moderne ale acestei combine

Aminteam de tehnologiile moderne care pot sa defineasca produsul, facandu-l o achizitie inteligenta. Printre acestea se remarca urmatoarele:

 • Tehnologia No Frost. Este cea care asigura prospetimea legumelor si a tuturor alimentelor din congelator fara a exista inghet. Practic, congelarea se face prin circularea aerului si eliminarea umiditatii.
 • Sistemul de dezghetare automat. Dezghetarea acestei combine se face automat, ceea ce usureaza foarte mult munca proprietarului.
 • Clasa de eficienta energetica superioara. Heinner HC-H292XA+ face parte din clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru inseamna un consum energetic anual de 266 kWh, foarte atractiv pentru facturile de energie.

Dotarile fizice ale combinei sunt gandite pentru performanta

Cateodata, cele mai mici detalii, cum ar fi modul de compartimentare, pot face diferenta intre un aparat frigorific eficient si unul ineficient. Constructia lui Heinner HC-H292XA+ este una deosebit de atractiva:

 • Volum. Volumul net total este de 292 de litri, impartit in 73 de litri pentru congelator si 292 de litri pentru frigider.Este suficient de mare pentru o familie de 4 sau chiar mai multe persoane.
 • Compartimentare. Atat frigiderul cat si congelatorul sunt compartimentate inteligent. In frigider sunt nu mai putin de 3 rafturi din sticla si 3 suporturi pentru usa iar congelatorul este impartit si el in 3 rafturi.
 • Alte dotari.Unul dintre elementele cele mai atractive la aceasta combina, chiar daca este un element cat se poate de simplu, este dispenserul de apa. Acesta permite consumul de apa rece fara a fi nevoie de deschiderea usii frigiderului. In felul acesta se poate consuma energie, se poate oferi o durata mai mare de viata pentru aparat si se obtine o eficienta mult mai mare.

Fara a avea un pret mare, Heinner HC-H292XA+ este o solutie inteligenta pentru toti cei care isi doresc performanta la un pret decent. Este unul dintre acele produse cat se poate de echilibrate, ce pot fi privite drept o investitie pe termen lung.

7.7 Total Score
Heinner HC-H292XA+

Combina frigorifica ce merita fiecare banut mai ales acum cand vine cu 5 ani garantie.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
Evaluare articol: 3.83 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0