Heinner HSBS-520NFX+ side by side inox painted

Evaluare articol: 4.67 (5 evaluari)

Daca iti doresti sa treci la un alt nivel in ceea ce priveste depozitarea alimentelor, atunci Heinner HSBS-520NFX+ este o solutie de luat in calcul. Este adevarat ca este voluminos si ca nu este intocmai ieftin, insa odata ce ai gasit spatiul necesar si bugetul pentru a-l achizitiona, vei putea sa privesti viata cu alti ochi.

Heinner este brandul care a reusit de-a lungul timpului sa inglobeze functii moderne si un design cat se poate de atractiv si de futurist in produse ce sunt achizitionate la un pret cel putin decent. Este si cazul lui Heinner HSBS-520NFX+ care este un frigider Side by Side deosebit de atractiv, extrem de incapator si ideal pentru o bucatarie futurista si poate fi achizitionat fara investitii colosale.

Din punct de vedere estetic Heinner HSBS-520NFX+ este impresionant prin simplul fapt ca este Side by Side. Practic, congelatorul si frigiderul sunt situate unul langa altul iar usile pot fi deschise in stanga si in dreapta, in functie de necesitati. Cei de la Heinner au mizat pe otelul inoxidabil pentru constructie, care asigura o imagine perfecta si denota curatenia si eleganta.

Singurul element estetic care sparge simplitatea inoxului este afisajul electronic extrem de util. Doar cu o simpla atingere setezi temperatura atat pentru frigider cat si pentru congelator.

Heinner HSBS-520NFX+ side by side

Side by Side Heinner HSBS-520NFX+

Tehnologii superioare prin care Heinner HSBS-520NFX+ atrage

Evident, partea estetica uimeste, insa este o simpla parte estetica. Ceea ce este cu adevarat atractiv este modul in care acest frigider functioneaza. Tehnologiile moderne inglobate in el definesc un produs extrem de eficient:

 • Sistemul de racire No Frost. Fara a fi nevoie de inghet, alimentele pot sa stea proaspete mult mai mult timp. Odata cu tehnologia No Frost vin si alte avantaje majore, cum ar fi eliminarea necesitatii de dezghetare a frigiderului si a congelatorului.
 • Clasa de eficienta A+. Desi este un mastodont in bucatarie, Heinner HSBS-520NFX+ face parte din clasa de eficienta A+. Acest lucru inseamna un consum de energie foarte mic care duce la o economie durabila.
 • Functie de congelare sau racire rapida. Pentru cei care doresc bauturi reci imediat sau alimente congelate intr-un timp scurt, aceste functii se dovedesc a fi extrem de utile si de atractive.
 • Functia Smart. Putem spune ca Heinner HSBS-520NFX+ este un frigider Smart, in conditiile in care poate sa seteze automat temperatura din cele doua compartimente, in asa fel incat sa fie cat mai economic si cat mai eficient.
 • Functia Eco. Nu lipseste functia Eco care are un impact major asupra mediului inconjurator. Heinner HSBS-520NFX+ este unul dintre putinele produse de pe piata construit cu scopul de a proteja mediul inconjurator.
Heinner HSBS-520NFX+ side by side

Heinner HSBS-520NFX+

Detalii tehnice ale lui Heinner HSBS-520NFX+

Cifrele vorbesc de la sine, incepand cu volumul total net de 516 litri si terminand cu compartimentarea excelenta care numara nu mai putin de 4 rafturi si 5 suporturi de usa in frigider, precum si 2 rafturi in congelator.

Dat fiind faptul ca este un frigider silentios, dotat cu o multime de functii moderne, putem spune ca Heinner HSBS-520NFX+ este o solutie a viitorului, gandita in asa fel incat sa uimeasca.

9.3 Total Score
Heinner HSBS-520NFX+

Un frigider Side by Side care merita fiecare banut mai ales acum cand vine cu 5 ani garantie.

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
8.5
Evaluare articol: 4.67 (5 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0