Hota Pyramis Ecoline PYR_065021601 telescopica cu 2 motoare

Evaluare articol: 4 (3 evaluari)

Hota telescopica Pyramis Ecoline se bazeaza foarte mult pe design, functionalitate si un cost foarte bun. Acestea ar fi, implicit, si caracteristicile de baza ale hotelor lansate de producatorul grec Pyramis. Acum, aveti posibilitatea de a va innoi bucataria cu ajutorul unui produs atent construit, din materiale de buna calitate si finisaje care vin in concordanta cu tot ceea ce este nou pe piata in materie de electrocasnice.

Alegerea hotei potrivite pentru bucataria dumneavoastra se realizeaza respectand mai multi pasi, respectiv criterii ce trebuie luate in calcul. Capacitatea de absorbtie a unei hote se stabileste in functie de urmatoarele detalii: dimensiunea bucatariei (mc), suprafata de gatit, numarul arzatoarelor sau a zonelor de gatit electrice.

Volumul incaperii se calculeaza in metri cubi. Valoarea rezultata a fost inmultita cu 12 de catre producator astfel incat sa ne asigure in permanenta o ventilatie corespunzatoare in bucatarie.

Sa spunem ca avem o bucatarie de 4 m lungime, 3 m latime si 2.5 m inaltime. Volumul calculat este de 30 mc. Prin urmare, capacitatea de absorbtie a hotei va fi de 360 mc. Hota de fata, spre exemplu, are o capacitate de absorbtie ce se apropie de 360 mc, mai exact 325 mc!

In functie de dimensiunile bucatariei dumneavoastra, puteti la fel de bine sa optati pentru o alta hota, care sa se apropie si mai mult de rezultatul calculului realizat anterior.

Confortul casnic este foarte important, iar hota Pyramis Ecoline pare sa tina cont de acest aspect, in speta zgomotul redus pe care il produce in timpul functionarii. A fost prevazuta cu 2 motoare de cate 90 W, nu foarte zgomotoase (53 dB-62 dB), si lampa de iluminare (2*28 W).

Evacuarea aerului absorbit poate avea loc in exterior, precum si prin intermediul modului de recirculare. Daca se merge pe al doilea mod de functionare, utilizatorii trebuie sa isi cumpere separat acele filtre speciale cu carbune activ.

Filtrele cu carbune activ au rolul de a retine toate substantele si mirosurile neplacute, pentru ca mai apoi aerul sa fie recirculat. Gradul de saturatie a unui astfel de filtru depinde in mod direct de tipul de gatire pe care il foloseste fiecare consumator, dar si de cat de des sunt igienizate filtrele destinate retinerii grasimilor.

Daca alegeti ca hota Pyramis Ecoline sa functioneze pe baza sistemului de recirculare a aerului, capacitatea de absorbtie a aparatului nostru va scadea, spune producatorul, cu 15%. Sau mai mult, direct proportional cu starea filtrelor.

Incheiem prin a spune ca filtrul hotei Pyramis Ecoline este fabricat din aluminiu (deci este lavabil), iar controlul acesteia se efectueaza prin intermediul unor butoane basculante. Cantareste 7 kg, iar diametrul burlanului este de 120 mm.

8 Total Score
Hota Pyramis Ecoline PYR_065021601

Hota telescopica Pyramis Ecoline este un produs atent construit din materiale de buna calitate si finisaje care vin in concordanta cu tot ceea ce este nou pe piata in materie de electrocasnice.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8.5
Evaluare articol: 4 (3 evaluari)
Review Blog
Review Blog

Sunt pasionat de analizarea produselor si ador sa descopar si sa recomand cele mai bune optiuni de pe piata. Prin blogul meu, ma straduiesc sa ofer cititorilor un ghid complet si de incredere care sa ii ajute in procesul de cumparare. Articolele mele contin review-uri amanuntite, comparatii de preturi si pareri autentice ale consumatorilor, oferindu-le astfel toate informatiile de care au nevoie pentru a face cea mai buna alegere. Imi place sa cercetez, sa compar si sa impartasesc informatii, fiind mereu la curent cu cele mai recente trenduri si produse de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0