Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C, masina de spalat rufe cu 5 ani garantie

Evaluare articol: 4.3 (1 evaluare)

Renuntam pentru moment la albul clasic intalnit pana acum in cadrul masinilor de spalat rufe si incercam un nou mod de a privi lucrurile, prin intermediul lui Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C. Aceasta a fost prevazuta cu incarcare frontala si un pret competitiv tinand cont de design, precum si de certificarea Woolmark Platinum Care sau de capacitatea de 9 kg la incarcare.

Se potriveste familiilor mari, insa le vine ca o manusa si consumatorilor care doresc sa spele mai rar, pentru a economisi energie electrica si o cantitate importanta de resurse (apa, detergent). A fost incadrata in clasa A+++ de eficienta energetica si ne poate ajuta sa spalam articole vestimentare (si nu numai), in diverse imprejurari, printr-un set complet de programe speciale de spalare (12 programe spalare).

Carcasa de culoare neagra a masinii de spalat rufe Hotpoint Ariston o recomanda a fi amplasata, practic, in orice incapere: bucatarie, baie sau chiar pe hol. Masoara 85.5 x 59.5 x 60.5 cm, tamburul are o capacitate de 62 litri, iar greutatea acesteia este de 73.4 kg.

Hubloul transparent se deschide de la stanga spre dreapta, partea frontala fiind ocupata de urmatoarele elemente: selector centrifugare, compartiment pentru detergent si panou digital.

Clasa de eficienta energetica A+++ din care face parte o „ridica” in fata altor modele concurente de pe piata, care, pe langa randamentul inferior la spalare, consuma si o cantitate importanta de resurse. Anual, Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C nu depaseste 216 kWh (1.46 kWh la un ciclu de spalare).

Vibratiile puternice produse in momentul stoarcerii rufelor sunt absorbite de sistemul inteligent de suspensie. Masina spala eficient si silentios, beneficiind de certificarea Woolmark Platinum Care. Se pot spala cu ajutorul acestei masini de spalat inclusiv articolele delicate, insotite de diverse recomandari din partea firmelor producatoare. Moliciunea fibrelor textile este garantata si dupa spalari repetate datorita acestei certificari.

Simbolul Ecotech face referire la standardele de eficienta pe care le intruneste modelul propus de Hotpoint Ariston. Consum redus de energie, asadar, ce va conduce negresit la performante excelente in spalare!

Alte doua functii speciale cu care a fost dotata Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C sunt Super Silent si Sistem Overflow. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, pe fondul a 12 programe de spalare (extra-clatire, lenjerie, bumbac, usor de calcat, program mix).

Programarea intarziata nu putea lipsi, la fel cum nici sistemul de siguranta impotriva copiilor. Daca optati pentru acesta din urma, singura comanda ramasa disponibila pe panou, respectiv selector de centrifugare, este butonul de alimentare. In rest, masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C nu poate fi actionata de copii.

Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C - masina de spalat rufe
Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C
8.6 Total Score
Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C

Hotpoint Ariston FMF 923K EU.C spala eficient si silentios, fara vibratii, beneficiind de certificarea Woolmark Platinum Care.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8.5
Design
9
Evaluare articol: 4.3 (1 evaluare)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0