Hotpoint-Ariston HNP 6.5S CM K Newstyle – Hota incorporabila decorativa

Evaluare articol: 4.5 (2 evaluari)

Privit de multe persoane ca un hobby, in timp ce pentru altii este mai degraba o necesitate, gatitul se poate transforma destul de rapid intr-o experienta neplacuta atunci cand bucataria este de mici dimensiuni si aerisirea acesteia nu se realizeaza in mod corespunzator. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre bucatarii de tip open space, unde mirosul neplacut, fumul sau aburul isi poate face simtita prezenta in orice moment in living.

Hota incorporabila decorativa Newstyle Hotpoint-Ariston HNP 6.5S CM K a fost special conceputa pentru astfel de situatii, fiind destinata inclusiv incaperilor de dimensiuni considerabile. Vezi bucatariile open space, despre care am amintit anterior.

Aceasta hota ne poate fi de mare folos in momentul cand preparam fripturi, mancaruri de peste sau orice alt tip de preparate recunoscute pentru mirosul pe care il degaja la gatire in toata locuinta. Controlarea hotei se realizeaza facil, iar functionarea, potrivit specificatiilor, are loc intr-un mod silentios, fara sa deranjeze.

Hotpoint-Ariston HNP 6.5S CM K a fost dotata cu un singur motor, dispune 2 lampi de iluminare a cate 25 W fiecare, iar controlul acesteia se realizeaza mecanic prin intermediul celor 5 butoane amplasate in plan frontal.

Vorbim despre o hota decorativa, de tip insula, care se poate instala in centrul bucatariei sau langa perete, asa cum am fost obisnuiti in cazul hotelor clasice analizate pana acum. Hotele insula (sau turn) pot ajunge la preturi de ordinul zecilor de mii de lei. Nu este si cazul acestui model, care promite performante decente la un pret corect.

Hota incorporabila decorativa Newstyle Hotpoint-Ariston HNP 6.5S CM K poate fi gasita in oferta magazinului online eMag pe negru, acum cu o campanie cu 5 ani garantie si transport gratuit. Afla cum poti beneficia de 5 ani garantie fara costuri suplimentare.

Puterea totala a hotei este de 118 W si poate fi reglata prin intermediul celor 3 trepte de viteza cu care a fost prevazuta. Remarcam, de asemenea, si prezenta clapetei de retinere, precum si a unui burlan de 150 mm. Aceasta masoara 68.5 x 59.8 x 40 cm (inaltime, latime si adancime) si este destul de zgomotoasa in timpul functionarii, mai ales atunci cand optati pentru ultima treapta de putere. Capacitatea minima de absorbtie – 490 metri cubi pe ora, iar nivelul minim de zgomot este de 67 dB.

In specificatiile tehnice nu se vorbeste, din pacate, despre clasa energetica din care face parte. Magazinul online partener ne pune, insa, la dispozitie o serie de accesorii utile functionarii si intretinerii hotei: filtru de carbon Xavax, filtru Xavax anti grasimi pentru hote sau tub evacuare hota Wpro 1.5 m, diametru 110 mm.

9 Total Score
Hotpoint-Ariston HNP 6.5S CM K

Hota versiune filtranta, cu 3 viteze, un motor si debit de aspirare min. 216 m3/h - max. 495 m3/h. Nivel de zgomot min. 49 - max. 67 dB(A).

Calitate / Pret
8
Performanta
7.5
Design
7.5
Evaluare articol: 4.5 (2 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0