Hotpoint BCB 7525 AA – Combina frigorifica incorporabila

Evaluare articol: 4 (2 evaluari)

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA reprezinta o investitie inteligenta pentru toti cei care isi doresc alimente proaspete, o congelare rapida pentru cele ce urmeaza sa fie pastrate pe timp de iarna si o compartimentare cat mai corecta.

Vei descoperi o combina incorporabila foarte placuta din punct de vedere estetic, dotata cu afisaj LCD care te trimite cu gandul la un dispozitiv futurist, cu linii fine si bine conturate si cu dimensiuni corecte, ce se integreaza de minune in orice bucatarie.

Aspectul ajunge sa fie pe locul doi, odata ce descoperi principelele caracteristici ale combinei. Aceasta este construita in asa fel incat sa fie eficienta, asadar, poti sa te bucuri de un consum redus de energie, de o inghetare rapida si de o structura interesanta a interiorului.

Care sunt principalele elemente care merita amintite la Hotpoint BCB 7525 ?

 • Consum de energie redus. Nu vei investi multi bani nici in achizitia combinei, nici in exploatarea ei. Consumul de doar 306 kWh/an o propulseaza in clasa de eficeinta energetica A+, facand-o foarte atractiva din acest punct de vedere;
 • Spatiu mare de depozitare. Atat frigiderul cat si congelatorul combinei sunt extrem de incapatoare. Volumul net total este de 370 de litri, ceea ce inseamna 80 de litri pentru congelator si 290 pentru frigider. Vei putea, asadar, sa ai mancare si bautura pentru o familie de 4 persoane, fara niciun fel de probleme.
 • Afisajul LED. Este un element care ofera control total, oferind toate informatiile importante despre temperatura si despre modul in care se comporta combina.
 • Nivel redus de zgomot. Hotpoint BCB 7525 este una dintre cele mai silentioase combine de pe piata. Nivelul sau de zgomot este de doar 35 de decibeli, ceea ce inseamna ca abia o vei auzi, chiar si atunci cand esti langa ea.
 • Autonomie mare in cazul penelor de curent. Daca se ia curentul, Hotpoint Hotpoint BCB 7525 poate sa pastreze alimentele reci pentru o perioada de 19 ore.

Revenim la design si la compartimentare, pentru a descoperi o combina incorporabila dotata cu lumina interioara, care poate fi introdusa in orice spatiu din bucatarie. Dispune de usi reversibile, ceea ce este un mare plus pentru eficientizarea spatiului.

Odata ce ai deschis usile, poti descoperi o compartimentare excelenta. Frigiderul are 5 rafturi din sticla, 3 suporturi pentru usa si un compartiment ideal pentru legume si fructe, in timp ce congelatorul are 3 compartimente si asigura o capacitate de congelare de 3.5 kg la fiecare 24 de ore.

Un minus ar fi faptul ca atunci cand vine vorba despre dezghetare, congelatorul necesita una manuala. Dezghetarea frigiderului este automata, totusi.

Per total, cu un design foarte placut, o eficienta superioara din toate punctele de vedere si un spatiu de depozitare mare, Hotpoint BCB 7525 AA este o combina incorporabila care merita achizitionata. Fara sa aiba un pret mare, reuseste sa se bucure de o multime de pareri bune din partea utilizatorilor si sa se bata de la egal la egal cu combine produse de nume mult mai grele din domeniu.

Dimensiuni Hotpoint BCB 7525 AA
Dimensiuni Hotpoint BCB 7525 AA
8 Total Score
Hotpoint BCB 7525 AA

O combina frigorifica incorporabila fara sa aiba un pret mare, reuseste sa se bucure de o multime de pareri bune din partea utilizatorilor.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8.5
Evaluare articol: 4 (2 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0