Hotpoint Natis RSSG 603 B EU – Masina de spalat rufe Slim 6kg, Clasa A+++

Evaluare articol: 4.22 (3 evaluari)

Rolul unei masini de spalat rufe este acela de a oferi haine curate, care miros frumos si de a fi cat mai usor de folosit. Exista o multime de optiuni pe piata care respecta aceste criterii, asadar, cerintele trebuie sa mearga mai departe: un pret mic, un consum mic de energie si o capacitate cat mai mare de spalare, toate pot fi trecute pe lista cu cerinte.

Hotpoint Natis RSSG 603 B Eu este o masina de spalat rufe care se dovedeste extrem de eficienta si care imbina cu succes aspectul fizic cu dotarile tehnice.

In primul rand, atrage printr-o imagine perfecta, in care imbina clasicul alb cu un contur negru al cuvei si cu un ecran LCD care ii asigura aspectul futurist. Este o masina de spalat care nu iti va scoate foarte multi bani din buzunar si care te va atrage printr-o serie de functii si dotari cat se poate de interesante.

Hotpoint Natis RSSG 603 B EU
Hotpoint Natis RSSG 603 B EU

Cu ce uimeste Hotpoint Natis RSSG 603 B Eu?

 • Digital Motion Technology. Este o tehnologie care asigura 10 miscari ale tamburului intr-un singur ciclu, in asa fel incat curatarea hainelor sa se faca fara niciun fel de probleme si sa fie una completa.
 • Program anti alergic. Unul dintre cele mai intresante programe ale acestei masini de spalat rufe este cel antialergic, care elimina aproape 100% acarienii si alergenii. Acest program foloseste o temperatura inalta si un ciclu de clatire deosebit de puternic.
 • Super silent. Hotpoint Natis RSSG 603 B este dotata cu un motor trifazat care absoarbe orice tip de vibratii. Chiar si in timpul centrifugarii, zgomotul produs este unul extrem de slab, ceea ce asigura un confort fonic sporit.
 • Eficienta energetica. Un alt punct forte pe care il ofera masina de spalat este faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Acest lucru inseamna un consum extrem de redus de energie electrica, ce pe termen lung poate sa insemne o economie substantiala de bani.
 • O multime de functii de siguranta. Avem de a face cu o masina de spalat sigura. Aceasta dispune de un selector de centrifugare si de sistem de siguranta impotriva celor mici, in asa fel incat acestia sa se poata juca fara probleme in jurul masinii de spalat rufe.

Alte detalii

Exista multe detalii marunte care contureaza aceasta masina de spalat si o fac extrem de eficienta.

In primul rand, are o capacitate de incarcare de 6kg, ceea ce asigura o spalare eficienta, chiar si la cateva zile. Viteza de centrifugare este si ea rezonabila, cele 1400 de rotatii pe minut asigurand eficienta destul de buna.

Hotpoint Natis RSSG 603 B Eu dispune de mai multe programe, printre care si un program rapid care dureaza doar 15 minute.

Cu o constructie slim si cu o multime de programe interesante, masina de spalat rufe Hotpoint Natis RSSG 603 B EU este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face daca iti doresti sa investesti intr-un produs eficient, fara a cheltui extrem de multi bani pe el.

8.4 Total Score
Hotpoint Natis RSSG 603 B EU

O solutie perfecta pentru toti cei care au un buget redus si isi doresc o masina de spalat rufe cat mai eficienta.

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
7.5
Evaluare articol: 4.22 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0