Hotpoint RSPD 824 JX EU – Masina de spalat rufe slim

Evaluare articol: 4.5 (3 evaluari)

Cand vine vorba de spalat rufe deja stim ca in zilele noastre nu ne mai putem imagina viata fara o masina de spalat rufe. Cu cat familia noastra este mai numeroasa cu atat devine mai imperios necesara o astfel de achizitie.

Dar ce masina de spalat alegem? Printre atatea modele existente pe piata este greu sa alegi una fara sa te interesezi putin despre ea. Pana la urma este o investitie pe termen lung si vrei sa iei decizia potrivita.

Pretul nu ar trebuie sa fie criteriul dupa care vei face achizitia deoarece de cele mai multe ori masinile de spalat ieftine ajung sa te coste mai mult pe termen lung avand nevoie de multiple reparatii si chiar o viata de utilizare mai scurta.

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU este o alegere foarte buna pentru o masina de spalat de familie. Spun asta pentru ca are o capacitatea de 8 kg facandu-o foarte incapatoare. Daca ai multe rufe de spalat sau vrei sa speli o patura sau cuvertura aceasta masina este perfecta pentru necesitatile tale. Poate nu este printre cele mai ieftine optiuni existente pe piata insa are multe avantaje care ii fac raportul pret beneficii avantajos.

Aspect clasic dar si elegant cu Hotpoint RSPD 824 JX EU

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU este de culoare alba avand incarcarea frontala. Ea poate fi astfel pusa la bucatarie sub blatul de la mobila sau in baie. Se foloseste foarte usor iar usa masinii de spalat este transparenta asa cum este o obisnuinta la masinile cu incarcare frontala.

In partea de sus, stanga, este amplasat sertarul care se trage pentru a pune detergent si balsam pentru rufe, pe mijloc se afla rotitia de selectie a programului dorit iar in dreapta exista un ecran cu afisaj digital LCD si butonul de pornire.

Sertarul de detergent prezinta si spatiu pentru compartimentul de prespalare. Ecranul cu afisaj digital LCD face citirea selectiilor foarte facila. Va arata ce program ai selectat, la ce etapa a ajuns masina cu spalatul atunci cand este pornita si cat mai dureaza pana se termina programul.

Programe disponibile

Aceasta masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU este foarte versatila. Are 16 programe din care poti sa alegi in functie de rufele pe care le ai de spalat. Poti seta temperatura si numarul de rotatii. De asemenea poti selecta si programul care are inclusa si prespalarea daca simti ca este nevoie de aceasta optiune extra.

Din cele 16 programe exista programe dedicate rufelor din bumbac, lana sau culori delicate. Nu trebuie sa fii expert ca sa stii temperaturile la care poti spala fiecare haina. Daca stii materialul din care sunt facute rufele si selectezi programul de spalare corespunzator nu o sa le strici.

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU are pana la 1200 de rotatii pe minut ceea ce asigura o stoarcere excelenta. Totusi nu este recomandat sa folosesti maximul de rotatii la rufele din lana sau cele delicate deoarece exista o mare probabilitate sa le strici.

Programe speciale

Exista cateva programe speciale pe care le are aceasta masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU si pe care probabil nu le vei intalni la orice alt produs. Printre ele se numara programul special Baby care este pentru hainele de bebelusi. Mai exista doua programe speciale pentru persoanele care sufera de alergii iar acestea sunt Antialergic delicat 40 grade si Antialergic Plus 60 grade. Iar pentru hainele cu pete poti opta pentru unul din cele doua programe create pentru indepartarea lor precum Antistain Power 20 grade si Antistain Turbo 45 minute.

Tehnologia speciala Direct Injection

Aceasta masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU are incorporata tehnologia Direct Injection. Asta inseamna ca premixeaza apa cu detergent inainte sa ajunga la rufe pentru a indeparta cu succes petele rezistente. Cea mai buna eficienta in indepartarea acestor pete este la temperaturi de minimum 30 grade. Petele inca persista daca alegi sa speli rufele la o temperatura mai mica.

Hotpoint RSPD 824 JX EU
Hotpoint RSPD 824 JX EU

Tehnologia Digital Motion

Cei de la Hotpoint ofera tehnologia Digital Motion care presupune pana la 60 tipuri de rotatii diferite ale cuvei in timpul unui ciclu de spalare. Rotatiile diferite permit patrunderea detergentului in tesaturi si printre fibre indiferent de cum sunt dipuse ele.

Compania se lauda ca produsele lor indeparteaza petele chiar si la 20 grade insa consumatorii au observat o mai buna eficienta daca temperatura depaseste 30 grade.

Tehnologia Smart Wash

Aceasta tehnologie este foarte importanta deoarece masina de spalat rufe este capabila sa recunoasca greutatea rufelor din cuva si sa adapteze volumul de apa la volumul de rufe. Astfel chiar daca poti spala 8 kg de rufe deodata cu siguranta vor fi dati in care nu vei avea un asemenea volum de spalat. Ar fi ideal ca volumul de apa folosit la spalare sa nu fie acelasi indiferent de cate rufe ai in cuva. Prin intermediul tehnologiei Smart Wash masina de spalat rufe Hotpoint RSPD 824 JX EU se adapteaza la volumul introdus in cuva si eficientizeaza consumul de apa si energie.

Consumul energetic

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD824JXEU se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++ care este cea mai buna clasa energetica. Inseamna ca foloseste foarte putina energie pentru a functiona. Clasa de eficienta la centrifugare este clasa B dar e de la sine inteles avand in vedere ca necesita mai multa putere pentru a putea stoarce rufele. Consumul mediu anual de apa este de 11600 L.

De asemenea, este de luat in considerare volumul de 8 kg. Acest volum mare iti permite sa pui doar o tura masina consumand mai putina apa si energie decat daca ai fi setat-o sa spele 2 ture pentru ca nu ti-ar fi incaput toate hainele deodata.

Ai posibilitatea sa setezi masina sa porneasca atunci cand doresti tu cu ajutorul functiei programare intarziata.

Caracteristici generale

masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSPD 824 JX EU are o dimensiune de 85 x 59.5 x 47.5 si un nivel de zgomot la spalare de 56 dB. Tamburul are un volum de 56L. Un mare plus pentru familii este ca prezinta un sistem de siguranta impotriva copiilor facand din aceasta masina de spalat rufe una potrivita pentru cei care au copii.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

1 Comentariu
  1. O masina de spalat excelenta, o recomand tuturor. Dupa lungi cautari si o multime de sfaturi citite, in cele din urma am gasit masina de spalat rufe potrivita.
    Prima data cand am pornit-o m-am uitat lung si nu imi dadeam seama daca functioneaza, se auzea doar apa cum se misca.
    Asamblare de inalta calitate si o multime de programe.

    Lasa un comentariu

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Review Blog
    Logo
    Compare items
    • Total (0)
    Compare
    0