Indesit BWA 71283X W EU – Masina de spalat rufe ieftina si silentioasa

Una dintre cele mai silentioase masini de spalat rufe, spala bine, consuma putin si este usor de folosit
Evaluare articol: 4.39 (676 evaluari)

Masina de spalat rufe poate sa iti ofere o multime de avantaje si sa te ajute sa economisesti timp si bani, atata vreme cat este bine construita. Acest lucru il putem spune cu incredere despre Indesit BWA 71283X W EU, o masina bine gandita, cu aspect placut si cu multe functii interesante.

Un prim lucru pe care il poti descoperi la aceasta masina este faptul ca arata foarte bine. Cei care au construit-o au abordat o culoare alba si curata, brazdata ocazional cu butoane si mici insertii de negru, perfect optimizate pentru un aspect futurist. Usa de la cuva este mare si eleganta, ecranul LCD ofera un aspect modern iar marginile sunt drepte si fine.

Indesit BWA 71283X W EU Masina de spalat rufe ieftina si silentioasa

Constructia masinii de spalat

Fizic, Indesit BWA 71283X W EU este masina de spalat rufe ideala pentru o familie de 3, 4 persoane. Are un tambur de 52 de litri, dimensiuni standard, de 84,5 x 59.5 x 57,5 de centimetri si o capacitatea de incarcare mare, de 7 kg.
Incarcarea se face frontal, ceea ce ofera, din nou, un plus de flexibilitate.

Programe Indesit BWA 71283X W EU
Indesit BWA 71283X

Eficienta pe care o ofera Indesit BWA 71283X W EU

In ciuda faptului ca are un pret destul de mic, masina de spalat rufe construita de cei de la Indesit este deosebit de eficienta. Spala repede, consuma putin si este usor de folosit. Descoperim, asadar, urmatoarele detalii:

  • Un afisaj LED foarte elegant care permite un control total si rapid asupra programelor si modului de spalare;
  • O clasa de eficienta D (A+++). Practic, consuma cu pana la 29% mai putina energie electrica decat o masina de spalat rufe care face parte din clasa de eficienta A+. Acest lucru inseamna economii substantiale pe termen lung.
  • Consum redus de apa. Economii substantiale se pot face si atunci cand vine vorba despre consumul de apa. Anual, la o spalare zilnica, Indesit BWA 71283X W EU nu consuma mai mult de 10.840 de litri de apa, ceea ce, din nou, inseamna economii destul de mari.
  • Clasa B de eficienta la centrifugare. Stoarcerea se dovedeste a fi si ea foarte eficienta, multumita clasei B si a unei constructii solide.
  • Nu mai putin de 16 programe. Orice gospodina se va bucura sa descopere cele 16 programe ale acestei masini de spalat. Aproape fiecare tesatura are propriile necesitati, care sunt rezolvate de programele masinii de spalat. Exista chiar si un program sport, insotit de posibilitatea de programare intarziata. Astfel, poti lasa masina sa spele atunci cand nu esti acasa, in asa fel incat sa te intorci de la munca si sa ai haine curate.
Spate masina de spalat Indesit BWA 71283X W EU

Nu este cea mai performanta masina de spalat rufe de pe piata, insa reuseste sa isi faca treaba extrem de bine. Indesit BWA 71283X W EU este o alegere inteligenta pentru toti cei care doresc dotarea casei cu dispozitive care arata bine si care usureaza intr-un mod eficient activitatea zilnica. Foarte atractiv este pretul, care face parte din categoria economica, lucru apreciat de majoritatea cumparatorilor.

Lista magazinelor unde gasesti Indesit BWA 71283X W EUVerifica pretul si alege cea mai buna oferta!

Indesit BWA 71283X W EU – Masina de spalat rufe ieftina si silentioasa
Indesit BWA 71283X W EU – Masina de spalat rufe ieftina si silentioasa
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0