LG GBB59PZKVS – Combina frigorifica No Frost silentioasa

Evaluare articol: 3.22 (6 evaluari)

Daca iti doresti un aer nou in bucatarie, care sa te faca sa te bucuri din plin de fiecare moment petrecut aici, achizitia unui nou frigider poate sa fie cea mai buna solutie. Combina frigorifica LG GBB59PZKVS, spre exemplu, are capacitatea de a raspunde la o multime de necesitati pe care ai putea sa le ai si de a completa foarte bine, din punct de vedere estetic, intreaga incapere.

Nu este un aparat foarte complex din punct de vedere vizual, cei de la LG axandu-se pe o culoare argintie prezenta peste tot. Liniile propuse de producator sunt simple, drepte si elegante. Ai putea spune ca este un frigider monoton, daca nu ar exista micile insertii de negru pe ecranul LCD de pe usa frigiderului sau pe manerul congelatorului.

Compartimentarea lui LG GBB59PZKVS

Frigiderul construit de cei de la LG este mare. Are un volum net de 318 litri si reuseste sa ii imparta foarte bine intre congelator si frigider. Congelatorul are capacitatea de 93 de litri iar frigiderul de 225.

Ambele compartimente sunt foarte bine structurate. In frigider vei gasi 3 rafturi din sticla securizata, 3 compartimente pentru usa si un compartiment destinat fructelor si legumelor, in timp ce in congelator vei gasi 3 compartimente.

Optimizarea spatiului este sporita de faptul ca sertarele pot fi deschise la maxim si de zona de congelator marita, care iti permite sa depozitezi mult mai multe alimente decat in mod normal.

Performantele combinei

Sunt multe de evidentiat atunci cand vine vorba despre performante. In primul rand, putem descoperi o multime de dotari si functii unice, marca LG:

 • Compresorul Inverter Linear. Este un compresor optimizat in asa fel incat sa ofere economie de energie si sa mentina temperatura la un nivel perfect pentru legume. Gratie lui, toate alimentele din frigider raman proaspete pe termen lung.
 • Moist Balance Crisper. Tot pentru prospetimea alimentelor exista si aceasta functie. Rolul sau este de a condensa umiditatea excesiva din alimente, in loc de a o acumula in jurul lor. Astfel, in frigider va exista mereu un echilibru de umiditate.
 • Smart Diagnosis. Un lucru deosebit de important este faptul ca LG GBB59PZKVS dispune de Smart Diagnosis. Acest lucru inseamna ca iti spune ori de cate ori apare o defectiune, ceea ce iti ofera posibilitatea sa o repari. Vei putea sa economisesti timp si bani pe care in mod normal le-ai cheltui pentru service.
 • Capacitate mare de congelare. Capacitatea de congelare este impresionanta. Nu mai putin de 9 Kg de alimente pot fi congelate in doar 24 de ore.
 • Functii de eficienta si siguranta. LG GBB59PZKVS dispune de o functie ECO care ajuta la economia de energie si la eliminarea poluarii, de o functie de super congelare, pe care tocmai am amintit-o si de un sistem prin care te avertizeaza in momentul in care uiti usa deschisa. Copiii sunt si ei in siguranta, in conditiile in care frigiderul este dotat cu Child Lock.

Bine compartimentata si foarte eficienta, combina celor de la LG este o achizitie inteligenta, care nu iti va solicita investitii prea mari.

LG GBB59PZKVS
LG GBB59PZKVS
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0