Liebherr Confort CTN 5215 – Frigider cu doua usi, acum cu 6 ani garantie

Evaluare articol: 4.5 (2 evaluari)

Poate ca Liebherr nu iti spune mare lucru. Este greu sa iti spuna, in conditiile in care nu este un brand prea cunoscut la noi. Cu toate astea, daca descoperi produse de-ale lor, iti vei da seama ca merita investitia.

Dovada sta, spre exemplu, acest Liebherr CTN 5215. Este un frigider cu doua usi ieftin si bun, foarte elegant, cu un aspect metalic si cu o simplitate perfecta. Spunem de simplitate perfecta, pentru ca nu vei descoperi niciun fel de insertie pe suprafata frigiderului si niciun fel de denivelare ( cu exceptia unui logo marunt ) insa cu toate astea, iti va parea ca ai cumparat un produs futurist, foarte placut din punct de vedere estetic.

Liebherr este producatorul mondial de aparatura frigorifica de inalta calitate, care a lansat primul mono-brand shop din Europa alaturi de Marelvi, importator oficial al produselor frigorifice germane in Romania.

Cu ce atrage Liebherr Confort CTN 5215?

Frigiderul celor de la Liebherr ofera o racire profesionala. Tehnologia NoFrost iti permite sa nu mai decongelezi aparatul si sa economisesti foarte multa energie.

Un alt lucru atractiv este modul in care este optimizat spatiul. Rafturile de sticla pot sa fie extrase foarte confortabil, oferind spatiu chiar si pentru alimentele voluminoase sau din contra, pot inmulti spatiile destinate aliementelor marunte.

Focusul spre prospetimea alimentelor este descoperit imediat ce deschizi usa acestui frigider. Sertarul BioCool regleaza umiditatea din compartimentul legume-fructe, asigurand o durata de viata mult mai mare pentru acestea.

Pentru gospodine, un mare plus este faptul ca otelul din care este construit Liebherr CTN 5215 nu aduna amprente si poate sa fie curatat cu o foarte mare usurinta, se va potrivi oriunde si iti va imbogati extrem de mult bucataria din punct de vedere estetic.

Care sunt detaliile tehnice ale lui Liebherr?

Sunt multe numere care definesc acest frigider. Un prim numar ar fi 418, care reprezinta volumul net total pe care il ai la dispozitie. 270 este si el foarte important, in conditiile in care este consumul total de energie al acestui frigider, pe parcursul unui an intreg.

5 rafturi, 4 suporturi de usa, 1 compartiment pentru legume si fructe sau 40 de decibeli, nivelul de zgomot, completeaza o echipa de numere ce contureaza performanta.

Cu Liebherr CTN 5215 vei economisi foarte multi bani, multumita mai multor calitati. Astfel, clasa de eficienta energetica A++ te asigura ca facturile tale vor fi mici, protectia fructelor si legumelor te va face sa cumperi mai putine iar spatiul bine optimizat iti va permite sa salvezi mult mai multe alimente de la procesul de stricare.

Frigiderul celor de la Liebherr este si foarte sigur, avand un sistem de avertizare pentru usa deschisa, un sistem de avertizare pentru temperatura ridicata si chiar si un sistem de avertizare pentru momentele in care cade curentul. Practic, vei avea in bucatarie un frigider inteligent, care iti poate spune ori de cate ori este o problema, in asa fel incat sa o rezolvi cat mai repede.

Liebherr Confort CTN 5215
Liebherr Confort CTN 5215
9 Total Score
Liebherr Confort CTN 5215

Un frigider inteligent care iti poate spune ori de cate ori este o problema, in asa fel incat sa o rezolvi cat mai repede.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
Evaluare articol: 4.5 (2 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0