Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000, 1000 RPM

Intr-un top al celor mai ieftine masini de spalat rufe existente pe piata romaneasca de aparate electrocasnice, modelul Vision Clean VWM-61000 ar ocupa cu siguranta un loc de cinste, luand totodata in calcul raportul calitate-pret de care beneficiaza. Pe scurt, vorbim despre o masina de spalat rufe care vine insotita de cele mai importante functii si programe ce ne-ar garanta noua, consumatorilor, un spalat ireprosabil de fiecare data cand o utilizam.

Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 a imprumutat o parte din trasaturile modelelor Slim prezente in oferta magazinelor online de pe la noi. In cazul in care partea de design nu va atrage intru totul, si este de inteles acest lucru, tinem sa va spunem ca palierul tehnic, pe de alta parte, este bifat cu succes. Vision Clean VWM-61000 este acoperita din acest punct de vedere, in conditiile in care dispune de multe caracteristici similare cu ce am vazut in cadrul altor modele mult mai scumpe.

Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000

Surprinzator sau nu, aceasta masina de spalat a fost incadrata in categoria A++ de eficienta energetica. Viteza maxima este de 1000rpm, iar incarcarea rufelor se realizeaza in plan frontal. Poate spala o cantitate de maxim 6 kg de rufe in cadrul programului de spalare ales, iar consumul anual de apa ajunge pana la 9900 litri.

Vestile bune continua in ceea ce o priveste pe Vision Clean VWM-61000 si atunci cand e sa enumeram programele de spalat cu care a fost dotata. Se pot spala cu ajutorul ei de la cele mai pretentioase tesaturi pana la hainele care nu necesita conditii speciale: lana, sintetice, bumbac, delicate, economic (consum mic de energie), s.a.m.d. Nici mai mult, nici mai putin de 15 programe de spalat, cel mai scurt fiind de 30 de minute (programul rapid).

Din pachetul de functii speciale ale acesteia, tinem sa va prezentam functia Eco Logic System, care ne va ajuta sa consumam mai putina apa si energie electrica (pana la 50%).

Vision Clean VWM-61000 spala in mod inteligent, atentionandu-ne cu privire la nivelul de spuma existent la interior (protectie spuma) si protejandu-ne atunci cand suntem expusi inundatiilor. Pierderile de apa sunt detectate in timp record, iar masina se va opri din spalat destul de rapid. Aveti, de asemenea, si posibilitatea de a bloca functiile comenzilor disponibile pe panoul frontal al masinii de spalat rufe cu ajutorul functiei Child Lock.

6.1 Total Score
Vision Clean VWM-61000

Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 beneficiaza de cele mai utile tehnologii si confort crescut in exploatare, acum cu 3 ani GARANTIE si pret redus.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7
Design
7.5
User Rating: 2.21 (4 votes)
Review Blog

Review Blog

Review Blog un ghid ce isi ajuta cititorii sa primeasca cele mai bune recomandari de produse insotite de review -uri, preturi si pareri...

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Review Blog
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0