ORION OSPL-9100IN – Aparat de aer conditionat 9000BTU, Inverter

Evaluare articol: 4.58 (3 evaluari)

Un aparat de aer conditionat va ofera un mediu placut in casa pe timpul verilor toride. Performantele lui insa sunt strict legate de numarul de BTU ce sugereaza suprafata optima pe care o poate raci. Asadar, daca sunteti in cautarea unui produs pentru climatizarea unei camere de pana in 25 m patrati, atunci aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN se va plia perfect pe necesitatile dumneavoastra. In continuare vom detalia specificatiile acestui produs de top.

Apect clasic versatil

Aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN are o culoare alba si o forma clasica sugerand aspectul traditional al acestui produs. In schimb, afisajul sau ascuns este departe de ceea ce este convetional. Este central iar cifrele pentru temperatura setata se aprind cu lumina alba. Fiind pe un fundal alb vor fi usor de citit insa ascunse de la departare pentru a nu deranja vizual. Coloristica lui de asemenea il face foarte usor de amplasat in orice camera deoarece este compatibil cu orice nuanta sau model de mobilier.

ORION OSPL-9100IN
ORION OSPL-9100IN

Tipuri de climatizare

Acest produs are atat functia de racire cat si de incalzire. Prin urmare il puteti folosi si pe parcursul altor anotimpuri in afara verii. Racirea functioneaza atunci cand temperatura ambientala este intre -10 grade si +50 grade. Incalzirea functioneaza atunci cand in camera sunt intre -15 grade si +50 grade. Pe timpul primaverii sau toamnei cand temperaturile de afara scad noaptea nu este necesar sa porniti centrala de apartament pentru a incalzi camera. Aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN va face fata cu brio acestei sarcini consumand mai putin curent si fiind si mai convenabil.

O alta functie este cea de ventilatie. Pentru aceasta ORION OSPL 9100IN nu foloseste agent de racire ci doar recircula aerul din camera. Aerul introdus in aparat este insa curatat cu ajutorul unui filtru pentru ca atunci cand il scoate sa fie mai proaspat. De asemenea, va puteti bucura de functia de dezumidificare ce va ajuta sa preveniti aparitia mucegaiului si sa scadeti umiditatea neplacuta din atmosfera.

Exista trei viteze de ventilare denumite Turbo, Sleep Mode si Silent Mode. In functie de viteza de racire pe care o doriti puteti selecta una din aceste functii. Turbo va scadea rapid temperatura din camera catre temperatura pe care o selectati cu ajutorul telecomenzii. Sleep mode reduce cu maxim 1 grad temperatura la fiecare ora facand si foarte putina galagie. In acest fel va creaza mediul ideal in care sa va odihniti. Silent Mode este de asemenea un mode foarte silentios insa viteza de racire este mai mare decat la Sleep Mode.

Eficienta energetica cu Inverter

Motorul aparatului de aer conditionat ORION OSPL-9100IN are inverter incorporat. Ceea ce face acesta este sa creasca viteza de racire initiala insa atunci cand se atinge temperatura selectata produsul nu se inchide de tot. El ramane in stand by asigurandu-se de fiecare data ca temperatura este mentinuta. La cea mai mica schimbare aparatul porneste pentru a se intoarce la starea initiala. Acest tip de functionare reduce semnificativ consumul energetic in comparatie cu produsele de aer conditionat care functioneaza pe principiul on/off. Prin urmare, eficienta energetica pentru functia de racire a fost clasata drept A++ iar pentru incalzire A+. La racire capacitatea nominala este de 2600 W iar la incazire de 2500 W. Agentul de racire este R-410A.

Caracteristici generale ORION OSPL-9100IN

Acest aparat de aer conditionat rezidential se instaleaza pe perete si e compus dintr-o unitatea interna si una externa. Unitatea interna are lungimea de 850 mm, latimea de 300 mm si inaltimea de 250 mm. Cantareste 11 kg. Nivelul de zgomot generat este de 49 dB. Unitatea externa, de asemenea de culoare alba, are o lungime de 830 mm, o latime de 320 mm si o inaltime de 600 mm. Cantareste 28 kg. Nivelul de zgomot generat este de 68 dB.

Ca functii extra aveti la dispozitie timer-ul pentru a selecta pornirea aparatului atunci cand va doriti chiar si in lipsa dumneavoastra. De asemenea, aparatul se autorestarteaza atunci cand exista o pana de curent. Filtrul curata aerul de praf, acarieni si bacterii, asa ca aparatul este folositor si pentru persoanele cu alergii.

In concluzie, aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN este o produs cu o capacitate de 9000 BTU potrivit suprafetelor de 25 mp. Este un produs foarte bun iar pretul este accesibil pentru majoritatea cumparatorilor.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0