Samsung RT46K6630S8/EO – Frigider cu un pret decent si multe pareri bune

Evaluare articol: 4.08 (5 evaluari)

Tehnologia moderna ne-a facut sa avem nevoi din ce in ce mai mari. Astfel, pana si in bucatarie avem nevoie de un numar mai mare de gadgeturi si de frigidere din ce in ce mai inteligente.
Daca te intrebi ce este acela un frigider inteligent, Samsung RT46K6630S8/EO te poate lamuri.

Nu, nu vei putea urmari filme pe el si nu te vei putea juca, insa te vei bucura din plin de compartimentarea inteligenta, de modul placut, din punct de vedere estetic, in care a fost construit si de eficienta.

Aspectul lui Samsung RT46K6630S8/EO

Incepem cu primul element care iese in evidenta: Aspectul. Samsung RT46K6630S8/EO este un frigider argintiu, cu 2 usi, care atrage prin simplitate, prin dispenserul de apa si prin micile insertii de culoare. Cu siguranta isi poate gasi locul in orice bucatarie, atat moderna, cat si clasica.

Elemente care atrag atentia si sporesc eficienta:

 • Sistemul Twin Cooling Plus. Este un sistem care pastreaza alimentele proaspete mai mult timp. Acesta asigura o umiditate de 70%, ceea ce elimina riscul legumelor de a se usca. Twin Cooling Plus asigura, asadar, o racire facuta in 2 moduri diferite in frigider sau congelator.
 • Conversie usoara. Congelatorul lui Samsung RT46K6630S8/EO poate sa se transforme cu usurinta in frigider si invers. Astfel, daca nu ai nevoie de alimente pastrate pe iarna, poti transforma ambele compartimente in frigider si poti obtine, in felul acesta, mai mult spatiu.
 • Congelare rapida. In doar cateva minute poti sa ai gheata, gratie functiei Power Cool. Aceasta raceste rapid, eliminand frustrarea momentelor in care vii acasa cu o bautura delicioasa, care este calda.
 • Structura foarte interesanta. Samsung RT46K6630S8/EO dispune de un raft Easy Slide. Acesta, asa cum ii spune numele, poate sa alunece, oferind mai multe oportunitati de a gasi alimentele de care ai nevoie.
 • 7 niveluri de racire. Cele 7 niveluri de racire iti ofera flexibilitate si minimizeaza zgomotul si uzura. Acestea sunt controlate de un invertor digital care poate sa regleze viteza compresorului si sa consume exact atat cat are nevoie.

Caracteristici generale despre Samsung RT46K6630S8/EO

Samsung RT46K6630S8/EO este un frigider incapator, avand un volum toal de 452 de litri. Acesta ofera un afisaj LED, face parte din clasa de eficienta energetica A+ si este echipat cu un dispenser de apa.

Dispenserul iti permite sa tormi apa intr-un recipient din interiorul frigiderului si sa iti umpli paharul fara sa trebuiasca sa deschizi usa. In felul acesta iti protejezi achizitia pe termen lung.

Avem de a face cu un frigider economic, ce face parte din clasa de eficienta energtica A+ si are un consum redus de energie.

In cazul in care ramane fara curent, Samsung RT46K6630S8/EO poate sa reziste fara probleme pana la 15 ore. Cu siguranta, sansele de a se lua curentul pentru o perioada atat de mare sunt minime, asadar, nu vei avea intreruperi de functionare iar produsele tale vor fi in deplina siguranta.

Samsung RT46K6630S8/EO este un dispozitiv de bucatarie care merita toata atentia si poate sa iti imbunatateasca considerabil viata casnica. Cu un pret decent si multe pareri bune, este o achizitie cu adevarat inteligenta.

Samsung RT46K6630S8/EO
Samsung RT46K6630S8/EO
8.2 Total Score
Samsung RT46K6630S8/EO

Congelatorul poate sa se transforme cu usurinta in frigider si invers, in felul acesta vei obtine mai mult spatiu.

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
9.5
Evaluare articol: 4.08 (5 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0