Sharp SJ-BA10-IEXI2EU – Combina frigorifica eficienta la un pret foarte bun

Evaluare articol: 4.58 (2 evaluari)

Inainte de a pleca in cautarea unui nou frigider, trebuie sa iei in considerare mai multi factori. Conteaza, intr-adevar si pretul, insa mult mai importanti sunt urmatorii factori:

 • Capacitatea de stocare a frigiderului. O descoperi numarandu-ti membrii familiei si analizand obiceiurile lor culinare;
 • Consumul de energie al frigiderului. In timp, acesta poate sa insemne costuri mari sau din contra, costuri reduse;
 • Aspectul pe care ti-l doresti.

Plecand la cumparaturi cu niste date cunoscute, poti alege cel mai bun frigider pentru tine. Plecand tot de la aceleasi date, cei de la Sharp au reusit sa creeze acest Sharp SJ-BA10-IEXI2EU. Avem de-a face cu un frigider elegant, incapator, simplu de folosit si foarte eficient.

Chiar daca Sharp nu este un brand de renume, acest lucru nu stirbeste cu nimic din eficienta frigiderului, ba chiar ii aduce un mare plus: pretul foarte bun.

Aspectul lui Sharp SJ-BA10-IEXI2EU

Partea estetica este prima care iti sare in ochi. Poate ca nu este cea mai importanta, insa este cu siguranta vizibila. La fel ca multe alte frigidere moderne, Sharp SJ-BA10-IEXI2EU este argintiu si simplu. Are doua usi, un mic ecran LCD unde afiseaza informatii utile despre ceea ce se intampla in frigider si manere discrete.

Daca iti doresti un frigider pentru modul in care arata, vei putea sa te bucuri din plin de estetica acestui dispozitiv. Aspectul interior pastreaza si el aceeasi simplitate cat se poate de interesanta.

Tehnologii si dotari ce evidentiaza Sharp SJ-BA10-IEXI2EU fata de alte frigidere

 • Usi reversibile. Usile pot fi fixate in functie de necesitatea utilizatorului. Astfel, pot fi stabilite atat pe stanga, cat si pe dreapta.
 • Control total al temperaturii. Afisajul extern asigura un control excelent al temperaturii, oferind un mediu de temperatura si de umiditate ideal.
 • Sistem de racire No Frost. Cu ajutorul acestui sistem de racire, gheata este impiedicata sa se formeze, fiind asigurate in felul acesta conditii cu adevarat ideale pentru pastrarea alimentelor.
 • Easy Motion. Controlul total este si asupra pozitionarii rafturilor, care pot fi scoase cu usurinta prin alunecare.

Caracteristicile generale ale frigiderului

Sharp SJ-BA10-IEXI2EU este eficienta din toate punctele de vedere. Are un volum total net de 324 de litri, care sunt impartiti in 103 litri pentru congelator si 230 pentru frigider, are o eficienta energetica A++, care asigura un consum anual de doar 263 de kWh/an si are un sistem de dezghetare automat.

Congelatorul este unul dintre cele mai eficiente pe care le poti gasi pe piata, in conditiile in care ofera o capacitate uriasa de congelare, de pana la 12 kg/24 de ore.

Merita amintita si iluminarea interioara, care este foarte naturala si placuta, dar si faptul ca poate sa reziste fara curent pana la 18 ore.

In ceea ce priveste confortul oferit, Sharp SJ-BA10-IEXI2EU elimina un zgomot de doar 42 de decibeli si reuseste sa fie la indemana, indiferent de obiceiurile pe care le ai.

Combina frigorifica Sharp-SJ-BA10-IEXI2EU
Sharp SJ-BA10-IEXI2EU
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0