Star-Light CLFV-336A+ Combina frigorifica ,Low Frost, Clasa A+

Evaluare articol: 3.4 (7 evaluari)

Star-Light este un brand propriu Emag, prin care principalul comerciant din Romania reuseste sa ofere produse echilibrate la preturi mici. O dovada este acest Star-Light CLFV-336A+, care este o combina frigorifica cat se poate de bine dotata, ce poate fi achizitionata la un pret decent. Poate ca nu este cel mai atractiv de pe piata, insa cu siguranta, atunci cand vorbim despre echilibrul calitate-pret, este un produs ideal.

Aspectul lui Star-Light CLFV-336A+ este unul clasic si atractiv. Este o combina frigorifica de culoare alba care mizeaza pe simplitate. Acest lucru o face perfecta pentru orice tip de bucatarie, indiferent ca vorbim despre o bucatarie moderna sau despre o bucatarie clasica. Nu va fi centrul atentiei din punct de vedere estetic, insa se va integra fara niciun fel de probleme.

Star-Light CLFV-336A+

Star-Light CLFV-336A+

Care sunt punctele forte ale combinei Star-Light CLFV-336A+

Cei de la Star-Light au pus acentul pe economie in momentul in care au construit acest aparat, motiv pentru care punctele forte pe care le evidentiaza sunt urmatoarele:

 • Consum redus de energie. Star-Light CLFV-336A+ este un produs spatios cu performanta ridicata de conservare. Consumul sau de energie este cu pana la 20% mai mic decat consumul unui produs clasic, ceea ce il incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. In cifre, consumul anual nu depaseste 306 kWh.
 • Tehnologia Low Frost. Alimentele pot sta proaspete mult mai multa vreme datorita acestei tehnologii care asigura productia unei cantitati mai mici de gheata si contureaza mult mai bine ideea de economie. Datorita acestei tehnologii combina frigorifica nu are nevoie de o intretinere greoaie, fiind suficienta o curatare simpla ocazional.
 • Sistem automat de dezghetare. Dezghetarea congelatorului se face automat, fara prea mare efort din partea proprietarului.
 • Capacitate decenta de congelare. Star-Light CLFV-336A+ poate sa congeleze pana la 4.5 kg de alimente in 24 de ore, ceea ce reprezinta un volum mai mult decat decent dat fiind costul acestui produs.

Afla totul despre electrocasnicele Star-Light

Micile detalii fac diferenta

Tehnologiile moderne pot sa contribuie, fara doar si poate, la eficienta unei combine frigorifice. Ceea ce face diferenta insa, sunt micile detalii, cum ar fi modul in care este compartimentat frigiderul.

Compartimentarea este una inteligenta, care obtine totul de la volumul total de 336 de litri al combinei. Astfel, frigiderul de 230 de litri are 3 rafturi de sticla si 3 suporturi de usa, precum si un compartiment destinat fructelor si legumelor, in timp ce congelatorul de 106 litri are si el 3 compartimente.

Star-Light CLFV-336A+ se deschide usor, avand un maner vertical confortabil de utilizat si este cat se poate de silentios, nefacandu-si simtita prezenta. Nivelul de zgomot pe care il produce este de doar 41 de decibeli.

Destinatarii acestei combine frigorifice sunt toti cei care au un buget mic sau mediu si isi doresc eficienta. Nu este o solutie performanta, insa este o solutie ce poate sa ofere prospetimea alimentelor pe termen lung si in acelasi timp asigura un aspeccat se poate de placut intr-o bucatarie.

6.8 Total Score
Star-Light CLFV-336A+

O solutie perfecta pentru toti cei care au un buget redus si isi doresc o combina frigorifica eficienta si silentioasa.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7.5
Design
7
Evaluare articol: 3.4 (7 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0