Star-Light DWV-106FI – Masina de spalat vase incorporabila 10 Seturi

Evaluare articol: 4.23 (2 evaluari)

Star-Light DWV-106FI este o masina de spalat vase incorporabila. Nu pune un accent prea mare asupra aspectului, in conditiile in care trebuie sa fie introdusa in corpurile de mobilier, insa accentul este pus pe eficienta. Descoperim o masina de spalat vase robusta, cu o multime de programe, cu o eficienta energetica superioara si cu o capacitate foarte mare.

Principalele caracteristici ale masinii

Star-Light DWV-106FI asigura o capacitate de pana la 10 seturi de vase pe care le spala intr-un mod extrem de eficient. Clasa de eficienta la spalare este A iar clasa de eficienta la uscare este tot A, ceea ce inseamna destul de mult pentru un astfel de dispozitiv.

Controlul asupra masinii este facut prin intermediul unui afisaj de tip LED, care ii permite utilizatorului sa aleaga intre cele 6 programe speciale.

Dat fiind faptul ca dispune de o optiune de spalare chiar si cu jumatate de incarcare, Star-Light DWV-106FI consuma putin, atat atunci cand vorbim despre consumul de apa, cat si atunci cand vorbim despre consumul de energie. Astfel, consumul anual de energie nu depaseste 237 kW iar consumul pe ciclu de spalare este de doar 0.83 kW. In ceea ce priveste consumul de apa, acesta este de doar 13 litri pentru fiecare ciclu.

Star-Light DWV-106FI, elementele care ies in evidenta?

Exista, evident, o serie de elemente care se remarca din dotarile acestei masini de spalat vase:

 • Numarul mare de programe. Cele 6 programe sunt foarte bine alese, in asa fel incat sa ofere optiuni de spalare intensiva, de spalare rapida sau de spalare economica. De asemenea, exista un program de prespalare si programe pentru igiena cat mai buna.
 • Senzori si tehnologii moderne. Cei de la Star-Light Romania au dotat masina de spalat cu 4 nivele de temperatura si cu protectie impotriva unor elemente de risc. Astfel, chiar daca nu esti acasa nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste supra incalzirea sau supra incarcarea. In cazul in care masina simte ca nu este ceva in regula, se opreste.
 • Panou de control eficient. Panoul de control asigura o informare foarte buna. Astfel, acesta afiseaza timpul ramas pana la terminarea programului de spalare, dar si un indicator de sare, pentru protectia masinii.

Odata comandata aceasta masina de spalat vase, vei primi o serie de accesorii, printre care un cos reglabil pe inaltime, un cos pentru tacamuri, un copartiment pentru sare si suporturi pentru farfurii si cani. Practic, este un electrocasnic pentru spalat vase care este gandit in detaliu, asigurand o eficienta totala.

Pe langa toate elementele destinate spalarii, Star-Light DWV-106FI are dimensiuni reduse, asigura un nivel de zgomot de doar 57 de decibelli si poate sa se integreze de minune in orice bucatarie. Daca luam in considerare si faptul ca are un pret redus, cu siguranta este masina perfecta pentru spalat vase.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0