Vortex VAC-A24A1D – Aer conditionat 24000 BTU cu kit instalare la pret redus

Evaluare articol: 4.9 (1 evaluare)

Confortul termic este deosebit de important pentru fiecare om in parte. Acesta decide starea de bine si sanatatea noastra, controland o multime de aspecte legate de fericirea fiecaruia dintre noi. Este normal, asadar, sa facem tot posibilul sa avem confort termic acasa sau la birou, mai exact in locurile in care ne petrecem cel mai mult timp.

Atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, un aparat de aer conditionat poate sa ofere acest confort termic. Un exemplu excelent in acest sens este Vortex VAC-A24A1D. Dotat cu tot felul de functii interesante, bine construit si cu dimensiuni reduse, acest aparat de aer conditionat se dovedeste a fi deosebit de eficient.

Aspect

Modul in care arata este unul simplu si eficient. Cei care l-au schitat s-au focusat pe o culoare minimalista si pe cat mai putine detalii. Rezultatul a fost un aparat simplu si foarte placut din punct de vedere estetic. Fiind montat pe perete nici nu va ocupa loc important din incapere, asadar, asigura flexibilitate in acest sens.

Dotari deosebite ale aparatului conditionat

Vortex VAC-A24A1D dispune de mai multe dotari interesante, care il fac foarte eficient:

 • Un timer pentru 24 de ore. Acesta iti permite sa pornesti si sa opresti climatizorul in mod automat, in functie de un program si de preferintele pe care le ai;
 • Capacitatea de restartare automata dupa oprire;
 • Dezumificator. Functia de dezumificare este una dintre cele mai importante functii ale acestui aparat. Pe langa temperatura, umiditatea dintr-o incapere contribuie serios la confortul nostru. Dezumificarea nu doar ca stabileste umiditatea la un nivel optim, dar reuseste sa evite scaderea brusca a temperaturii.
 • Agent frigorific ecologic. Standardele de protectie a mediului sunt din ce in ce mai exigente, motiv pentru care creatorii acestui aparat l-au dotat cu un agent frigorific care nu polueaza.

Caracteristici tehnice Vortex VAC-A24A1D

Fiecare detaliu tehnic este acolo unde trebuie, generand eficienta. Vortex VAC-A24A1D face parte din clasa de eficienta energetica A, atat la incalzire cat si la racire, ceea ce il face perfect pentru cei care doresc un consum redus. Chiar daca are un consum scazut, reueste sa aiba o capacitate foarte mare, ce ajunge la 24000 BTU atat la incalzire, cat si la racire. Cu o astfel de forta poate sa fie acoperita cu usurinta o incapere de pana la 55 de metri patrati.

Un mare plus al acestui aparat de aer conditionat este faptul ca nu este zgomotos. Nivelul de zgomot pe care il elimina (pentru unitatea interna) este de 42 de decibeli. Este adevarat ca unitatea externa este ceva mai zgomotoasa, insa nu este deranjanta nici macar atunci cand geamul este deschis.

Vortex VAC-A24A1D se instaleaza cu usurinta, are un compresor rotativ si ceea ce este deosebit de important, nu costa foarte mult. Poti obtine, asadar, confort termic sporit fara prea mari batai de cap si fara investitii costisitoare.

Vortex VAC-A24A1D
Vortex VAC-A24A1D
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0