Whirlpool ACMK 6121/IX – Aragaz inox dotat cu al 6-lea simt

Evaluare articol: 3.28 (6 evaluari)

Whirlpool ACMK 6121/IX este destinat utilizatorilor care doresc altceva. Este un aragaz care iese imediat în evidenta prin aspect, renuntand la clasicul alb pentru un argintiu foarte placut. Cu materiale de cea mai buna calitate inglobate in constructie, cu un simt estetic deosebit si cu eficienta maxima atunci cand vine vorba despre functionare, Whirlpool ACMK 6121/IX este o solutie excelenta pentru bucataria ta.
Nu doar aspectul este atractiv la acest aragaz, insa, ci si modul in care isi face treaba.

Prin ce iese in evidenta Whirlpool ACMK 6121/IX?

  • Este usor de folosit. Spre deosebire de un aragaz clasic, cel construit de Whirlpool ofera control total pentru utilizator. Vei putea sa stabilesti inca de la inceput tipul de preparare pe care il doresti si sa gatesti in cel mai simplu mod la foc mediu, la aburi, sote sau grill. Totul este datorat modului de gatire asistata care ofera 6 functii bine conturate.
  • Dispune de tehnologia al 6-lea simt. Daca te gandeai ca Whirlpool introduce aceasta tehnologie doar la masinile de spalat, te-ai inselat. Whirlpool ACMK 6121/IX dispune si el de al 6-lea simt, setand singur parametri ideali pentru preparate delicioase.
  • Curatare usoara. Igiena este un element cheie pentru un aragaz, iar cei de la Whirlpool stiu asta. Este motivul pentru care au dotat aceasta masina de gatit cu SmartClean, o functie care curata rapid si foarte bine interiorul cuptorului, dar si cu un sistem inovativ ce permite demontarea usii cu usurinta, in asa fel incat sa fie curatata fara niciun fel de probleme.

In ciuda simplitatii de care da dovada atunci cand vine vorba despre aspect, Whirlpool ACMK 6121/IX este, fara doar si poate, un aragaz inteligent. Pe langa inteligenta sa data de numeroasele functii interesante, dispune si de o multime de dotari clasice, ce iti vor usura foarte mult munca in bucatarie.

Plita, spre exemplu, este una clasica, cu 4 arzatoare de dimensiuni diferite. Doua dintre ele sunt normale, unul este mic si unul mare, in asa fel incat sa acopere toate necesitatile pe care ai putea sa le ai in materie de gatit. Arzatoarele au putere cuprinsa intre 1 kW si 3 kW iar dimensiunea aragazului este 85 cm x 60 cm x 60 cm.

Whirlpool ACMK 6121IX
Whirlpool ACMK 6121IX

Daca iubesti mancarea la cuptor, iti va placea ceea ce vei gasi in cuptorul acestui aragaz. Este dotat cu un grill de buna calitate, cu timer, cu iluminare si cu siguranta impotriva neglijentei sau impotriva celor mici. Poti gati fara probleme pentru intreaga familie, in conditiile in care capacitatea cuptorului este de 57 de litri.

Odata cu aragazul, vei primi si o tava, precum si un gratar destinat cuptorului, in asa fel incat sa poti gati orice preparat cu usurinta.

Whirlpool ACMK 6121/IX este, asadar, un aragaz inedit, produs de unul dintre cei mai mari producatori ai lumii, atunci cand vorbim despre electrocasnice. Dotat cu functii moderne, cum ar fi al 6-lea simt si cu functii eficiente care garanteaza control total, merita luat in considerare atunci cand esti in cautarea unei noi solutii in bucatarie.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0