Whirlpool ADP 201 WH – O masina de spalat vase cu adevarat eficienta

Evaluare articol: 3.33 (3 evaluari)

Whirlpool ADP 201 WH este instrumentul perfect pentru cei care urasc sa spele vase. Indraznim sa spunem ca este instrumentul perfect pentru toata lumea. Este o masina de spalat vase care arata foarte bine, este construita de unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice si reuseste sa inglobeze o multime de tehnologii interesante, care te vor tine departe de burete si de detergent.

Cum arata Whirlpool ADP 201 WH?

Daca esti in cautarea unei masini de spalat vase, un prim considerent pentru care merita sa cumperi aceasta masina este aspectul. Este simpla, de culoare alba, cu finisaje de foarte buna calitate si se integreaza cu usurinta oriunde. Este adevarat ca este destul de voluminoasa ( la fel ca si o masina de spalat rufe) insa ii poti gasi un loc in bucatarie, indiferent cat de mica este aceasta.

Care sunt principalele dotari si caracteristici ale masinii?

Un prim lucru pe care trebuie sa il stii despre Whirlpool ADP 201 WH si in general despre toate masinile de spalat vase de la Whirlpool este faptul ca utilizeaza eficient resursele, asigurand o performanta deosebita la spalare. De asemenea, este foarte important faptul ca poate sa fie incarcata in functie de necesitati si poate sa fie controlata cu usurinta de pe display-ul intuitiv aflat pe partea frontala.

Whirlpool ADP 201 WH este o masina de spalat sigura, dispunand de dispozitivul electronic de protectie interna Aqua Control si este foarte flexibila. Poti incarca, asadar, orice tip de ustensile de bucatarie si te poti bucura din plin de modul in care masina celor de la Whirlpool se descurca cu ele.

Detalii tehnice ce merita sa fie mentionate

Capacitatea masinii de spalat este de 10 seturi, ceea ce inseamna ca poti spala o multime de vase intr-o singura tura. In functie de ceea ce incarci, te poti bucura de mai multe tipuri de programe, cum ar fi programul intensiv, programul rapid sau programul Bio/Eco.

Whirlpool ADP 201 WH mai dispune si de senzori ce ofera 3 nivele de temperatura, precum si de indicatori pentru sare si pentru lichidul de limpezire.

Foarte important este faptul ca masina celor de la Whirlpool este deosebit de eficienta, aproape oricare ar fi elementul la care te raportezi:

  • Este eficienta din punct de vedere energetic. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, consumand 237 de Kwh/an;
  • Este eficienta din punct de vedere al consumului de apa. Consuma doar 10 litri de apa pentru fiecare ciclu de spalare;
  • Este eficienta din punct de vedere al deranjului fonic. Practic, nu deranjeaza. Zgomotul pe care il produce este de doar 51 de decibeli, ceea ce nu deranjeaza.

Per total, Whirlpool ADP 201 WH este o masina de spalat vase cu adevarat eficienta, care te tine departe de chiuveta, de burete si de detergent si iti ofera ocazia de a-ti placea sa speli vase.

Whirlpool ADP 201 WH
Whirlpool ADP 201 WH
6.7 Total Score
Whirlpool ADP 201 WH

O masina de spalat vase ce consuma doar 10 litri de apa pentru fiecare ciclu de spalare.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
Evaluare articol: 3.33 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0