Whirlpool BSNF 8101 OX Supreme No Frost – Combina frigorifica

Evaluare articol: 4.35 (1 evaluare)

Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX este o combina frigorifica de o calitate foarte buna, extrem de apreciata de catre utilizatori, care se evidentiaza printr-o serie de aspecte.

Un prim lucru atractiv la aceasta combina frigorifica este modul in care arata. Vei descoperi ca o poti pune peste tot in bucatarie, gratie aspectului sau metalic, cu adevarat futurist. Atat compartimentul superior, cat si compartimentul inferior beneficiaza de usi simple, cu manere discrete, usor de folosit.

Whirlpool BSNF 8101 OX Supreme No Frost este o combina robusta, cu greutate de 71 de kg si ofera acel aer de calitate de care fiecare bucatarie are neovie.

Functii impresionante si tehnologii de ultima generatie

Aspectul atrage in prima instanta. Ulterior, cele ce atrag sunt tehnologiile superioare inglobate in interiorul acestei combine. Iata, asadar, cateva tehnologii pe care le poti descoperi achizitionand Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX:

 • Supreme NOFROST. Combina celor de la Whirlpool este dotata cu doua sisteme No Frost, unul destinat frigiderului, celalalt destinat congelatorului. Aceasta tehnologie asigura o umiditate perfecta si o temperatura ideala, in asa fel incat alimentele sa fie pastrate pe o perioada cat mai lunga de timp, fara a-si pierde din proprietati.
 • Tehnologia Al 6-lea simt Fresh control. Al 6-lea simt Fresh control este o tehnologie care asigura o prospetime deosebita, pe o perioada de 3 ori mai mare decat un frigider normal. Aceasta tehnologie poate sa regleze temperatura si umiditatea in functie de cantitatea de alimente din frigider si chiar de tipul acestora.
 • Senzor fresh control. Senzorul Fresh Control garanteaza nivelul optim de umiditate, pastrand in felul acesta culoarea si gustul alimentelor.

Caracteristici generale ale acestei combine frigorifice

Nu doar tehnologiile moderne conteaza, ci si dotarile standard pe care dispozitivul frigorific le are. Din fericire, Whirlpool BSNF 8101 OX sta bine la aproape toate aspectele.

Din punct de vedere fizic, te intampina cu un volum generos, de 319 litri, impartit in 97 de litri pentru congelator si 222 pentru frigider.

Cele 2 compartimente sunt organizate, la randul lor, in asa fel incat sa ofere o eficienta cat mai mare. Frigiderul are 4 rafturi din sticla si mai multe suporturi pentru usa, in timp ce congelatorul are 3 rafturi si un compartiment mare de tip Big Box.

Eficienta este data de o serie de functii ale caror cifre te pot uimi:

 • Clasa de eficienta energetica A+. Consumul total de energie este de doar 311 kWh/an
 • Capacitate mare de congelare. Congelatorul poate sa congeleze 4 kg de alimente in 24 de ore;
 • Sisteme si functii pentru protectie. Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX este dotata cu un sistem antibacterian, cu un sistem de avertizare pentru usa deschisa si chiar si cu un sistem de avertizare pentru temperatura ridicata.
 • Autonomie mare, in cazul inc are se ia curentul. Atunci cand nu mai este curent, Whirlpool BSNF 8101 OX Supreme No Frost are o autonomie de pana la 24 de ore, timp in care asigura protectie pentru fiecare aliment in parte.
Whirlpool BSNF 8101 OX
Whirlpool BSNF 8101 OX
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0