Whirlpool BSNF 9431 K 6-th Sense Fresh Control – Combina frigorifica No Frost

Evaluare articol: 3.44 (7 evaluari)

In momentul in care cauti un frigider, trebuie sa ai in vedere o multime de aspecte daca iti doresti eficienta. Capacitatea frigiderului, modul in care este construit, protectia impotriva bacteriilor si numarul de rafturi si accesorii, toate pot avea un impact colosal asupra modului in care te bucuri de acest electrocasnic.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9431 K iti poate raspunde cu succes tuturor necesitatilor. Acesta uimeste inca de la prima privire, in conditiile in care este negru, fiind diferit de majoritatea combinelor de pe piata si aducand o imagine eleganta si futurista. Aspectul placut, insotit de afisajul LED bine pozitionat si de simplitate, sunt doar primul impact. Elementele care conteaza cu adevarat sunt incluse in dotarile interne.

Whirlpool BSNF 9431 K

Whirlpool BSNF 9431 K

Cu ce atrage Whirlpool BSNF 9431 K?

 • Supreme Dual No Frost. Functia No Frost este obligatorie pentru frigiderele moderne, in conditiile in care elimina riscul inghetului si creste perioada de viata a alimentelor. Whirlpool BSNF 9431 K dispune de aceasta functie si se remarca prin faptul ca are doua sisteme de tip No Frost, unul pentru frigider si altul pentru congelator. In felul acesta se creaza un climat perfect pentru salvarea alimentelor.
 • Tehnologia al 6-lea simt. Producatorul este Whirlpool, care a dezvoltat tehnologia al 6-lea simt pentru masini de spalat. Este normal sa descoperim aceasta tehnologie si la frigidere, cu aceleasi rezultate: optimizarea temperaturii si a functionarii in asa fel incat alimentele sa poata ramane proaspete mult mai mult timp si in asa fel incat consumul de energie sa fie mult mai mic.
 • Eficienta energetica. Orice combina frigorifica sta in priza 24 de ore pe zi. Astfel, consumul de energie nu este unul neglijabil. Whirlpool BSNF 9431 K face parte din clasa de eficienta energtica A+, ceea ce inseamna un consum redus, in ciuda volumului foarte mare pe care il are. In fiecare an consuma aproximativ 323 kWh, ceea ce este o valoare acceptabila.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Vezi PRET si specificatii complete pentru Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9431 K” style=”custom” custom_background=”#ed1b5d” custom_text=”#ffffff” align=”center” i_type=”pixelicons” link=”url:/vezi/combina-frigorifica-whirlpool-bsnf-9431-k/||target:_blank” rel=”nofollow” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1465300638707{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Whirlpool BSNF 9431 K

Whirlpool BSNF 9431 K

Alte detalii

Micile detalii pot face si ele diferenta, cum ar fi compartimentarea sau volumul. La combina frigorifica construita de cei de la Whirlpool descoperim nu mai putin de 5 rafturi din sticla, care ofera eleganta, doua compartimente pentru fructe si legume construite in asa fel incat sa tina departe mirosurile si eventualele bacterii si un congelator cu 3 rafturi, suficient de incapator.

Volumul total este de 349 de litri, impartit in 97 de litri pentru congelator si 252 de litri pentru frigider.

Exista si alte mici elemente care au rolul de a contura o functionalitate mult mai mare:

 • Functia de super congelare, care grabeste procesul de congelare atunci cand doresti asta;
 • Sistemul care te avertizeaza atunci cand usa este deschisa. In felul acesta vei evita acele erori in care lasi usa deschisa din greseala, riscand ca alimentele sa se strice.

Fara sa fie zgomotoasa, cu un volum mare si functii interesante, dar mai ales fara sa solicite o investitie uriasa, Whirlpool BSNF 9431 K este o combina frigorifica de luat in seama, mai ales de catre cei care doresc o solutie eleganta si futurista, care sa pastreze alimentele cat mai sanatoase.

6.9 Total Score
Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

Combina frigorifica silentioasa si eleganta cu o multime de functii interesante ce merita toata atentia.

Calitate / Pret
9
Performanta
8.5
Design
9
Evaluare articol: 3.44 (7 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0