Whirlpool MWD 122 SL – Cuptor cu microunde 700W, 20L, Grill

Evaluare articol: 3.77 (3 evaluari)

Bucatariile moderne trebuie sa contina mai multe dispozitive ajutatoare, inclusiv un cuptor cu microunde. Whirlpool MWD 122 SL este o solutie ideala daca nu ai un cuptor sau daca vrei sa il inlocuiesti pe cel vechi. Este placut din punct de vedere estetic, este destul de mic incat sa poata sa fie integrat oriunde, are o capacitate mare de incalzire si o multime de functii de care te vei bucura din plin.

Oprindu-te la partea estetica, poti descoperi un cuptor cu microunde argintiu, cu aspect metalic. Nu este construit din metal, insa aspectul poate sa integreze perfect acest cuptor intr-o bucatarie cu frigider, masina de spalat sau aragaz din inox. Detaliile sunt gandite foarte bine iar finisajele sunt placute, astfel incat te vei mandri cu acest cuptor.

Cu ce atrage Whirlpool MWD 122 SL?

Exista cateva elemente care transforma acest cuptor cu microunde intr-unul cu adevarata atractiv:

 • Asigura un sistem de distributie 2D a microundelor. In felul acesta, mancarurile sunt patrunse foarte bine si sunt incalzite extrem de repede;
 • Are nu mai putin de 7 nivele de putere. Poti, astfel, sa prepari un mic dejun rapid, sa incalzesti cafeaua sau sa prepari chiar mancaruri usoare;
 • Este foarte puternic. Cele 7 nivele de putere sunt impartite intre cei 800W pe care ii are grillul sau 700 W pe care ii are cuptorul.

Care sunt caracteristicile tehnice ale cuptorului?

Un prim lucru care merita stiut este valoarea capacitatii. Whirlpool MWD 122 SL are 20 de litri ceea ce inseamna ca poti incalzi destul de multa mancare, fara niciun fel de probleme. Este capacitatea standard pentru cuptoarele cu microunde, asadar, putem trage concluzia ca si dimensiunea acestui cuptor este una standard, integrandu-se oriunde.

Reamintim faptul ca puterea cuptorului este de 800 W pentru grill si de 700 W pentru cuptor, putere destul de mare pentru a asigura o incalzire eficienta.

In interiorul sau vei gasi un suport rotund cu diametru de 27.2 cm, pe care il vei putea folosi de fiecare data cand incalzesti ceva.

Greutatea cuptorului este de 11.7 kg, ceea ce il face destul de solid, pentru a fi stabil oriunde l-ai pune si destul de usor pentru a fi mutat cu usurinta.

Sfaturi de utilizare!

Atunci cand achizitionezi acest cuptor este bine sa ii cauti un loc cat mai aerisit in bucatarie. Partea din spate trebuie sa fie mereu libera, in asa fel incat sa nu existe riscul de accidente iar cuptorul nu trebuie sa fie folosit pe post de suport. Practic, nu trebuie sa pui nimic pe el!

Utilizarea se face foarte usor, existand instructiuni si o structura simpla si intuitiva a butoanelor.

Whirlpool MWD 122 SL
Whirlpool MWD 122 SL
7.5 Total Score
Whirlpool MWD 122 SL

Este o solutie ideala daca nu ai un cuptor cu microunde sau daca vrei sa il inlocuiesti pe cel vechi.

Calitate / Pret
8
Performanta
8.5
Design
9
Evaluare articol: 3.77 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0