Whirlpool SPIW309A2WF – Aparat de aer conditionat 9000BTU cu control Wi-Fi

8/10 (Expert Score)
Product is rated as #140 in category Electrocasnice mari
Evaluare articol: 4.05 (2 evaluari)

Dupa ce am scris un mic review aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF 12000 BTU, fiind un aparat foarte vandut in acest sezon, am decis sa scriu si cateva pareri despre fratele mai mic al acestuia. Mai exact Whirlpool SPIW309A2WF 9000 BTU, o achizitie ce merita toata atentia.

Whirlpool este un gigant al electrocasnicelor, reusind sa confirme aproape indiferent de produsul scos pe piata. Nu este de mirare, asadar, faptul ca acest aparat de aer conditionat este foarte interesant si performant. Dotat cu tehnologii moderne, cum ar fi al 6-lea simt, foarte elegant si avand un pret decent, Whirlpool SPIW309A2WF poate sa convinga aproape orice utilizator.

Singurul sau punct mai putin atractiv este faptul ca are o capacitate de doar 9000 BTU, ceea ce se simte in camerele mai mari de 18 m2. Daca urmeaza sa fie incalzita sau racita o camera de pana in 18 m2, acest aparat face fata cu brio.

Cum arata Whirlpool SPIW309A2WF?

Simplitatea il defineste cel mai corect, iar aceasta denota eleganta. Culoarea aparatului este alba, cu foarte putine insertii de negru. Ceea ce este cert este faptul ca avem de a face cu un aparat compact, care poate sa fie montat cu foarte mare usurinta in orice incapere si nu incurca. Lungimea unitatii interne ste de 905 mm, in timp ce latimea si inaltimea sunt de doar 210 mm, respectiv 270 mm.

Whirlpool SPIW309A2WF aer conditonat
Whirlpool SPIW309A2WF

Ce poate face acest aparat?

Whirlpool SPIW309A2WF este dotat cu o serie de piese interesante si reuseste sa transforme cateva activitati normale in reale performante. Acesta poate sa raceasca aerul pe timp de vara, il poate incalzi pe timp de iarna si dispune inclusiv de functii de ventilatie si dezumidificare. Practic, este solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc un confort cat mai mare in locuinta.

Eficienta este confirmata printr-o serie de cifre:

 • Capacitate de racire si de incalzire. Capacitatea de racire este de 8871 BTU, in timp ce capacitatea de incalzire este de 9554 BTU.
 • Eficienta energetica atractiva. Un mare punct forte pe care acest aparat de aer conditionat il aduce este faptul ca este foarte eficient in ceea ce priveste consumul. La racire face parte din clasa de eficienta A++, in timp ce la incalzire face parte din clasa de eficienta A+.
 • Un zgomot foarte redus. Nivelul de zgomot al unitatii interne este de doar 23 de decibeli. Nu este cea mai mica valoare de pe piata, insa nu este nici foarte mare. Cu siguranta, indiferent ca raceste sau ca incalzeste, aparatul nu va deranja.

Pe langa faptul ca este super silentios si eficient, Whirlpool SPIW309A2WF dispune de o serie de functii speciale. Cea mai importanta este functia al 6-lea simt, care permite eficientizarea consumului si pastrarea unei temperaturi constante in incapere, in functie de diversi factori. Al 6-lea simt este o inovatie Whirlpool, care a fost implementata cu succes atat la aparate de aer conditionat, cat si la masini de spalat sau frigidere.

De asemenea, Whirlpool SPIW309A2WF se poate curata singur prin functia de auto curatare si are inclusiv o functie de dezghetare automata. Trebuie sa amintim si de filtrele HD, Hepa si Catechin, care asigura mereu un aer cat se poate de curat, eliminand alergenii si firele de praf.

Whirlpool SPIW309A2WF
Telecomanda Whirlpool SPIW309A2WF

Merita sa fie achizitionat acest aparat de aer conditionat?

Desi impune anumite restrictii in ceea ce priveste spatiul racit, merita din plin. Pentru livingurile mai mari de 18 metri patrati s-ar putea sa fie nevoie de un dispozitiv ceva mai puternic si puteti alege varianta de 12000 BTU, insa daca se doreste achizitia aparatului pentru dormitor sau pentru camera celor mici, este o solutie mai mult decat inteligenta. Fara sa aiba un cost mare si fara sa fie greu de folosit sau de montat, putem concluziona ca este o achizitie ce merita toata atentia.

8.1 Total Score
Whirlpool SPIW309A2WF

Un produs de top la pret accesibil de care va puteti bucura un timp indelungat.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
7.5
Evaluare articol: 4.05 (2 evaluari)
Whirlpool SPIW309A2WF – Aparat de aer conditionat 9000BTU cu control Wi-Fi
Whirlpool SPIW309A2WF – Aparat de aer conditionat 9000BTU cu control Wi-Fi
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0