Reduceri

Espressor manual Zass ZEM 06

Espressor-ul manual Zass ZEM 06, prevazut cu un rezervor de capacitate 0.24 litri, este ideal de folosit la birou (atat timp cat vorbim despre un birou mic) si acasa.

Poate raspunde necesitatilor a cel mult 4 persoane si este suficient de mic pentru a putea fi depozitat oriunde. Design-ul ne asigura ca nu va iesi in evidenta, in mod negativ, atunci cand vom incerca sa il integram intr-o bucatarie dotata cu mobilier si aparatura moderne.

In cele ce urmeaza vom vorbi detaliat despre avantajele pe care le prezinta Zass ZEM 06 in fata altor tipuri de espressoare. Este usor de actionat, in conditiile in care majoritatea operatiunilor se pot realiza prin intermediul butonului situat in lateral. Vasul despre care aminteam inca de la inceput, de capacitate 0.24 litri, a fost fabricat din sticla transparenta, in el urmand a fi preparata cafeaua ce va fi servita mai tarziu.

Apa este incalzita de vaporizatorul turbo cu care a fost dotat acest espressor. Vaporizatorul ne permite, printre altele, sa putem prepara si multe alte tipuri de bauturi, indiferent ca este vorba despre capucino, ciocolata calda, ceai sau, de ce nu, mese rapide constand in supa instant.


espressor

Pentru a nimeri de fiecare data cantitatea perfecta de cafea, ca reteta sa nu sufere modificari importante pe parcurs, aveti la dispozitie o lingura de masura cu tasator.

De asemenea, espressor-ul manual Zass ZEM 06 este unul compact si se bucura de dimensiuni reduse, fiind in acelasi timp extrem de practic. Alte aparate din aceeasi clasa pot deranja din acest punct de vedere. Poate fi mutat cu usurinta dintr-un colt in celalalt al camerei, iar manipularea sa in timpul operatiunilor de igienizare nu necesita un efort considerabila. In fond, cantareste doar 2 kg si este usor de intretinut. Componentele care intra in contact cu cafeaua se pot detasa de espressor pentru a fi spalate!

Pe de alta parte, insa, Zass ZEM 06 prezinta si alte doua mici inconveniente: presiune de 3.5 bari si alimentare exclusiva doar cu boabe macinate. Daca despre prima caracteristica se poate spune ca nu asigura spuma intensa specifica unui cappuccino de cea mai buna calitate, despre cealalta prezinta dezavantajul ca acest espressor nu utilizeaza capsule de cafea.

Calitatile aparatului ne surprind in raport cu prima impresia lasata de Zass ZEM 06, care pare a fi un espressor simplu. Cafeaua facuta cu acesta este suficient de tare, insa, si copiaza cu succes caracteristicile unui espresso cu adevarat bun. Putem prepara, de asemenea, espresso si cappuccino sau pur si simplu sa ne incalzim apa pentru bautura noastra preferata (ceai, ciocolata calda)!

Espressor manual Zass ZEM 06
Vezi reducerile de azi, 21 Februarie 2020 si alege cea mai buna oferta!

8.5 Scor total
Espressor Zass ZEM 06

Espressor manual Zass ZEM 06 se bucura de dimensiuni reduse fiind in acelasi timp extrem de practic la preparare espresso si cappuccino.

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
8.5
Voteaza acest produs: 3.74 (6 voturi)
Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.