Gorenje VCEE21PRBK – Aspirator cu sac si filtru HEPA

Evaluare articol: 3.67 (3 evaluari)

Gorenje VCEE21PRBK este un aspirator clasic, cu sac, ce se evidentiaza prin eficienta si de ce nu, prin aspect. Daca esti in cautarea unei solutii ieftine, care sa isi faca treaba foarte bine, atunci poate sa fie o solutie excelenta.

Aminteam de aspect, care este bine conturat si foarte placut. Descoperim un aspirator cu dimensiuni reduse, ce imbina cu succes culori precum rosu, negru si argintiu. Cei de la Gorenje au gandit acest aspirator in asa fel incat sa ii asigure linii bine conturate, o combinatie de culori care sa poata sa se integreze cu usurinta in orice casa si imbinari perfecte.

Principalele avantaje ale lui Gorenje VCEE21PRBK

Nu aspectul este, insa, elementul care conteaza cu adevarat. Pana la urma vorbim despre un aparat pentru facut curatenie, asadar, ceea ce conteaza este capacitatea sa de a elimina praful si rapiditatea cu care o face. Aceasta este una mare iar dovada sunt dotarile deosebite de care dispune:

 • Filtrare HEPA. Este o solutie gasita la multe aspiratoare moderne, care asigura o eliminare a pana la 99.95% dintre particulele din aer . Daca esti o persoana alergica, este foarte important faptul ca poate sa elimine particulele de polen sau de excremente de capusa. Filtrul HEPA asigura, asadar, un aer mai curat si mai sanatos.
 • SmartParking. Nu, nu am gresit produsul! Nu este vorba despre o masina, ci despre un aspirator care sustine cu usurinta tubul de absorbtie si peria in pauze sau dupa curatenie. In felul acesta ii gasesti mai usor un loc si il poti tine in deplina ordine.
 • Motor puternic. Motorul lui Gorenje VCEE21PRBK ii asigura o putere mare, ce ajunge la 1400 W. Gratie lui, eficienta de operare este una cu adevarat remarcabila. Chiar daca avem de a face cu un aspirator puternic, consumul de energie este redus iar zgomotul este foarte mic in comparatie cu alte aspiratoare. Practic, aspiratorul Gorenje face parte din clasa de eficienta energetica E si elimina zgomot de pana la 81 de decibeli.
 • Pornire usoara, ce protejeaza aparatul si consumul de energie. Functia SoftStart este pe cat de simpla, pe atat de interesanta. Aceasta porneste aspiratorul incet, ducand astfel la un consum mai mic de energie si la protectie pe termen lung a aspiratorului.
 • Indicator ce spune daca sacul este plin. In cazul in care sacul aspiratorului se umple, eficienta aspirarii nu mai este atat de mare iar consumul de energie creste. Practic, rezistenta la trecerea aerului este mult mai mare si solicita mai mult motorul. Acest indicator iti spune ori de cate ori trebuie sa schimbi sacul, ajutandu-te sa economisesti.

Gorenje VCEE21PRBK este, intr-adevar, un aspirator simplu, care la prima vedere pare o solutie clasica. Odata ce il descoperi, te cucereste prin eficienta si prin numeroasele tehnologii moderne cu care este echipat. Este gandit in detaliu in asa fel incat sa fie confortabil atunci cand este folosit si dispune de toate accesoriile necesare pentru a oferi performanta.

Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0