Reduceri

Masina de tocat carne Heinner MG1500TA-red 1500W

  • Masina de tocat carne Heinner MG1500TA-red 1500W

Acum, cand avem la dispozitia o sumedenie de aparate electrocasnice, ne gasim in situatia de a ne intreba cum ne-am descurca, spre exemplu, la facut carnati fara o masina de tocat precum Heinner MG1500TA-red? La o prima vedere, avem in fata noastra o masina electrica de mici dimensiuni care arata foarte bine si despre care utilizatorii au in general o parere excelenta. Sunt si cateva mici dezavantaje pe care le are si despre care vom aminti undeva spre finalul acestei recenzii. Sa trecem la treaba!

Operatiunile ce pot fi realizate cu masina de tocat Heinner MG1500TA-red sunt urmatoarele: tocarea carnii, maruntirea produselor alimentelor si prepararea carnatilor. Pretul solicitat de producator este unul avantajos, cu atat mai mult cu cat primim la schimb si un accesoriu pentru rosii (pregatire pastei de tomate) sau ardei. Materialele folosite la fabricarea sa (discuri metalice, tava din metal) o recomanda drept ca pe un eletrocasnic durabil, de care sa ne putem folosi ani buni de acum incolo. Garantia oferita de Heinner este de 3 ani, iar transportul asigurat gratuit de magazinul online Emag.


Foarte multi consumatori care, pana acum, tocau carnea cu ajutorul robotului de bucatarie s-au declarat multumiti de calitatea produsului Heinner. Rezultatele sunt net superioare, datorita motorului puternic (1500 W) si capacitatii mari de tocare (1.2 kg de carne/ minut). Functia revers a fost inclusa, de asemenea, in dotarile masinii de tocat Heinner MG1500TA-red.

Culoarea rosie cu care a fost prevazuta o face usor de remarcat in bucatariile noastre, in timp ce dimensiunile mici ne permite sa o depozitam in orice loc al bucatariei. Performantele aparatului par sa fie invers proportionale cu dimensiunile de care beneficiaza. Poate toca in timp record cantitatea de carne necesara pentru pregatirea carnatilor, sarmalelor, chiftelelor, etc.

Accesoriul pentru rosii, mentionat mai sus, este insotit de altele la fel de importante: tava metalica, accesoriu pentru prepararea carnatilor traditionali, accesoriu impingere si 3 site.

Producatorul german ne recomanda, printre altele, sa avem mare grija de aceste accesorii dupa ce le-am spalat. Stergeti componentele tocatorului imediat dupa spalare pentru ca sitele sa nu se innegreasca, nefiind din inox. Doar cutitele sunt din inox, potrivit specificatiilor. Manualul de instructiuni conceput de Heinner contine toti pasii ce trebuie facuti pentru a avea grija maxima de aceasta masina de tocat.

Masina de tocat Heinner MG1500TA-red a fost dotata si cu un termostat ce face imposibila functionarea ei atunci cand este suprasolicitata. Ca masuri de siguranta, aveti grija sa nu lasati aparatul nesupravegheat si nu il utilizati cu diverse accesorii provenite de la alte tocatoare!

Masina de tocat Heinner MG1500TA-GR

Masina de tocat Heinner MG1500TA-red

Masina de tocat carne Heinner MG1500TA-red 1500W
Vezi reducerile de azi, 26 Iunie 2019 si alege cea mai buna oferta!

8.2 Scor total
Masina de tocat Heinner MG1500TA-red

Cu masina de tocat Heinner MG1500TA-red, obtineti rezultate foarte bune datorita motorului puternic de 1500W si capacitatii mari de tocare, 1.2 kg de carne/ minut.

Calitate / Pret
8
Performanta
8
Design
8.5
Voteaza acest produs: 3.93 (4 voturi)
1 Comment
  1. Reply
    patu marius 21 noiembrie 2016 at 17:24

    doresc abonare site

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.