Philips Azur Performer GC3821/80 – Fier de calcat cu talpa SteamGlide Plus

Cel mai bun fier de calcat ieftin si usor de manevrat
8.2/10 (Expert Score)
Product is rated as #35 in category Electrocasnice mici
Evaluare articol: 3.73 (7 evaluari)

Astazi ne-am propus sa realizam, in cele mai fine detalii, recenzia unui aparat electrocasnic util, folosit de o buna parte din gospodinele din Romania. Este vorba despre fierul de calcat Philips Azur Performer GC3821/80, despre care aflam inca din primele randuri ca ajunge rapid la temperatura optima de functionare, oferindu-le utilizatorilor sai rezultate foarte bune indiferent de materialul din care este fabricat articolul vestimentar.

Precizia este, iarasi, un aspect important de care tine cont producatorul Philips, care a prevazut fierul Azur Performer GC3821/80 cu un varf ascutit ce dispune, la randul sau, de canal pentru nasturi. Portiunile altadata problematice vor fi date uitarii cu ajutorul acestui fier de calcat eficient.

Fier de calcat Philips Azur Performer GC382180

Si cand pomenim de eficienta sa, trebuie neaparat sa mentionam jetul de abur eliberat pentru a indeparta cutele de pe haine. Cele 40 g/ min de abur (flux continuu) reprezinta cantitatea pe care o doriti, in ideea de a obtine in mod regulat rezultate pe masura asteptarilor!

Depunerile de calcar ce apar in mod inevitabil pe modelele clasice sunt eliminate cu ajutorul sistemului Double Active Calc. Pastilele anti-calcar si functia de detartrare asigura igiena corespunzatoare a acestui electrocasnic, avand ca rezultat final mai putine impuritati, pete albe si, totodata, rezultate foarte bune la calcare. Un criteriu foarte important de luat in seama, cu atat mai mult cu cat investitia intr-un astfel de aparat electrocasnic nu are loc foarte des.

La cele 1.67 kg ale sale, fierul de calcat Philips Azur Performer GC3821/80 devine extrem de usor de manevrat. Ajuta in acest sens si varful fierului, despre a carui precizie am amintit ceva mai sus. Sprijinirea fierului, atunci cand nu il utilizati, este asigurata de design-ul inovator de care se bucura.

Fier de calcat Philips Azur Performer GC3821/80

Aparatul decide cantitatea necesara de abur pentru a elimina cutele, dumneavoastra neavand nimic altceva de facut decat sa reglati temperatura la care trebuie sa aiba loc procesul de calcare. Odata ce ati facut acest lucru, nu va mai ramane decat sa plimbati fierul de calcat pe intreaga suprafata a hainelor.

Alunecarea, un alt factor important atunci cand luam in calcul facilitatile pe care ni le ofera un fier de calcat, se realizeaza prin intermediul talpii SteamGlide Plus. Orificiile prezente pe talpa si, mai ales, design-ul lor contribuie la distributia echilibrata a aburului.

Lista magazinelor unde gasesti Philips Azur Performer GC3821Verifica pretul si alege cea mai buna oferta!

7.5 Total Score
Philips Azur Performer GC3821/80

Distribuie uniform caldura pe intreaga suprafata ceea ce il face extrem de usor de manevrat.

Calitate / Pret
8
Performanta
8.5
Design
8
Evaluare articol: 3.73 (7 evaluari)
Philips Azur Performer GC3821/80 – Fier de calcat cu talpa SteamGlide Plus
Philips Azur Performer GC3821/80 – Fier de calcat cu talpa SteamGlide Plus
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0