Philips PerfectCare Compact GC7831/20 – Statie de calcat cu detartrare automata

Evaluare articol: 3.68 (6 evaluari)

Toate gospodinele au nevoie de o statie de calcat buna, eficienta si care nu da prea multe batai de cap. De asemenea, care sa aiba un rezervor de apa destul de mare pentru a nu fi necesara reincarcarea periodica in cadrul aceleasi sesiuni de calcat. Toate aceste specificatii precum si altele premium le prezinta statia de calcat Philips PerfectCare Compact GC7831/20. Acest produs le multumeste chiar si pe cele mai pretentioase femei. In continuare vom detalia tehnologia care face din acest fier de calcat unul dintre cele mai iubite produse de pe piata.

Calca rapid cu OptimalTemp

Tehnologia care face din aceasta statie de calcat Philips PerfectCare Compact GC7831/20 un produs unicat este OptimalTemp. Practic, ea inseamna ca nu este necesara schimbarea temperaturii la fiecare tip de tesatura. Acest fier de calcat are un abur constant si o talpa neaderenta care face din calcat o placere. Indiferent de ce aveti de calcat puteti seta o temperatura iar apoi cand schimbati, de exemplu de la calcat blugi la calcat produse sintetice, nu este necesara ajustarea ei. Acest produs o va face singur pentru dumneavoastra. Va scapa si de asteptat ca temperatura sa se modifice dupa ce ati ajustat-o manual.

Aburul constant nu va permite ca tesaturile sa se deterioreze. Din acest motiv puteti chiar lasa fierul direct pe masa de calcat daca aceasta are un invelis din bumbac. Producatorii statiei va asigura ca materialul nu se va arde. In acest mod va protejati mainile. Nu mai este necesar sa ridici fierul din statie la fiecare miscare.

Philips PerfectCare Compact GC7831/20 S
Philips PerfectCare Compact GC7831/20

Jetul de abur este de pana la 330 grame pe minut si este constant. Datorita acestui fapt, statia de calcat Philips PerfectCare Compact GC7831/20 calca de doua ori mai rapid decat un fier obisnuit si indeparteaza chiar si cele mai rezistente cute. Cu acest produs sesiunile de calcat vor fi mult mai scurte. Daca insa va confruntati cu niste cute foarte rezistente puteti apela la jetul suplimentar care este disponibil din varf.

Rezervorul mare de 1,5L de apa nu va mai streseaza cu umplerea lui in mod repetat. Recipientul este transparent si puteti stii in permanenta cata apa mai este in el. De asemenea, atunci cand talpa se umple de tartru si alte substante, statia de calcat Philips PerfectCare Compact GC7831/20 va va semnaliza ca este cazul sa se indeparteze calcarul. Puneti fierul inapoi in statie si indepartarea calcarului se face in cateva minute. Un anunt sonor va va anunta ca procesul s-a finalizat si va puteti relua activitatea imediat dupa aceea.

Talpa SteamGlide Plus

Talpa statiei de calcat Philips PerfectCare Compact GC7831/20 este si ea de calitate premium. Este data cu un strat de ceramica si un strat de oxid de titan ce ii confera multa rezistenta. Aceasta talpa este durabila, nu se zgarie usor si aluneca foarte rapid pe material. Indeparteaza cutele cu mare eficienta fara a mai fi necesar sa insistati in zonele delicate precum gulerele sau manecile camasilor.

Usor de transportat

Statia de calcat Philips PerfectCare Compact GC7831/20 este foarte usor de transportat dintr-un loc in altul deoarece are dimensiuni mici si este foarte usoara. Mai mult decat atat, are si un sistem de blocare pentru a va putea proteja pe dumneavoastra si pe cei din jur. Fierul nu va aluneca din statie iar transportul este sigur si atunci cand acesta este incins.

Calcare verticala cu Philips GC7831/20

Aveti posibilitatea de a va calca rufele si vertical datorita jetului de abur puternic. Aceasta calcare va fi mult mai comoda daca aveti de calcat rochii lungi sau alte haine care stau mai bine pe umeras decat se aseaza pe masa de calcat.

Economisire energie

Acest produs poate functiona si in sistem eco daca alegeti sa activati aceasta functie. Va consuma mai putina energie electrica prin reducerea cantitatii de abur folosit. De asemenea, tot in ideea de a economisi, aceasta statie se opreste automat in cazul in care detecteaza ca nu a fost folosita in decurs de cateva minute. Prin urmare, nu mai aveti de ce sa va faceti griji ca ati uitat fierul bagat in priza.

In concluzie, aceasta statie de calcat albastra este un produs excelent ce va va usura viata semnificativ. Va calca mult mai usor, mai eficient si mai econom. Va scuteste de ajustarea temperaturii in functie de tesatura si are diverse sisteme de siguranta. In mod sigur, veti fi incantati de alegerea facuta de la prima utilizare.

Philips PerfectCare Compact GC783120 Statie de calcat
Philips GC783120
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0