Philips 55PUS6101/12 – Smart TV LED Ultra HD 4K

Evaluare articol: 3.24 (7 evaluari)

Philips 55PUS6101/12 este televizorul viitorului. Cu un design futurist si foarte placut, suficient de mare pentru a-ti asigura experiente excelente si dotat cu o multime de functii interesante, te va atrage cu siguranta.
Este adevarat ca va trebui sa investesti ceva pentru a-l achizitiona, insa merita fiecare banut.

Cum arata Philips 55PUS6101/12?

Este un televizor ultra slim, cu diagonala de 139 de centimetri. Practic, este un adevarat cinematograf, in miniatura, ce-i drept, de care te poti bucura ori de cate ori vrei. Nu doar marimea este impresionanta, ci si modul in care este construit. Are o grosime de doar 88 de mm fara stand si niste margini aproape inexistente. Astfel, orice film se va integra perfect in atmosfera din camera si te va atrage in lumea creata de regizori.
Din punct de vedere estetic, Philips 55PUS6101/12 poate sa aduca un plus de eleganta pentru casa ta.

Dotarile lui Philips 55PUS6101/12 care pot sa te convinga ca merita achizitionat?

In primul rand, avem de a face cu un Smart TV. Poti explora o lume cu totul si cu totul noua, care face experienta traita alaturi de televizorul traditional sa paleasca. Retele de socializare, clipuri de pe youtube, filme, muzica si internet, toate pot fi redate cu usurinta gratie acestui smart tv.

Imaginea contribuie si ea la experienta, fiind de o foarte buna calitate gratie numeroaselor functii ce ii sunt 100% dedicate:

  • Micro Dimming. Este un soft special ce imbunatateste contrastul televizorului, analizand imaginea in 6400 de sectiuni si regland-o corespunzator. Experienta vizuala capata, asadar, un realism aparte;
  • Rezolutie Ultra HD. Rezolutia 4K aduce televizorul la un alt nivel de claritate. Imaginile sunt fluide, cu detalii profunde, aproape incredibile. Calitatea 4k este ajutata de standardul HEVC, care imbunatateste transmisia.
  • Player multimedia integrat. Poti reda orice tip de continut cu ajutorul playerului integrat. De la filme, pana la poze si muzica, Philips 55PUS6101/12 se asigura ca te distrezi pe cinste, chiar cu continutul pe care il ai pe stick USB sau pe un HDD extern.
Telecomanda Philips 55PUS6101/12
Telecomanda Philips 55PUS6101/12

Care sunt detaliile tehnice oferite de Philips 55PUS6101/12?

Cifrele suna bine atunci cand vorbim despre acest televizor. Incepand cu o iesire de sunet cu putere de 16 W si terminand cu numarul urias de conectori, toate sunt impresionante. Le luam insa pe rand.

Sunetul, pe langa faptul ca este puternic, aduce si o serie de caracteristici superioare, cum ar fi Clear Sound, Incredible Surround si Smart Sound Mode.

In ceea ce priveste conectorii, acestia sunt numerosi. Ai la dispozitie nu mai putin de 3 conectori USB 2.0, intrari component, intrari Scart si 4 porturi HDMI. Este greu de crezut, asadar, ca exista dispozitiv modern la care Philips 55PUS6101/12 sa nu se poata conecta.

Televizorul celor de la Philips este si destul de economic, consumand doar 62W si este flexibil atunci cand vine vorba despre montaj. Cu o greutate de 15.5 kg ( putin, dat fiind ecranul sau urias ), il vei putea pune atat pe perete, cat si pe un suport standard de televizor.

Philips 55PUS6101/12
Philips 55PUS6101/12
6.5 Total Score
Philips 55PUS6101/12

Cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
9
Evaluare articol: 3.24 (7 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0