Philips 55PUS6412/12 – Televizor LED Smart Android 4K Ultra HD

Evaluare articol: 3.22 (3 evaluari)

Cei care isi doresc un televizor bine inradacinat in prezent, care sa dispuna de o multime de functii cat se poate de interesante si care sa asigure imagini cu adevarat magnetizante, pot lua in calcul acest Philips 55PUS6412/12, un televizor echilibrat si frumos.

In primul rand, putem descoperi la acest televizor o estetica excelenta, cautata de foarte multe persoane:

  • Carcasa si rame de culoare argintie, potrivite foarte bine in orice fel de ambianta. Philips 55PUS6412/12 se poate integra cu succes atat in casele moderne, cat si in cele cu o amenajare clasica.
  • Dimensiuni reduse. In ciuda ecranului mare, conturat de diagonala de 139 de centimetri, televizorul are dimensiuni reduse si se potriveste foarte bine pe un perete sau in centrul unui living, fara a stirbi din spatiu. Fara stand are grosime de doar 78 de mm, latime de 1244 si inaltime de 730 iar cu stand grosimea creste la 266 mm iar inaltimea la 785.
  • Finisaje deosebite. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate iar micile detalii, desi sunt foarte simple, asigura acel aspect de calitate inalta.

Philips 55PUS6412/12 tehnologie moderna intr-un aspect minimalist

Odata ce impactul oferit de aspect trece, poti descoperi o serie de dotari care il transforma pe Philips 55PUS6412/12 dintr-un televizor frumos intr-unul practic si performant. Printre tehnologiile care ies in evidenta se numara si urmatoarele:

  • Ambilight pe 3 laturi. Este o tehnologie care se joaca cu lumina dand impresia unui ecran mai larg. Cele 3 laturi principale ale ecranului proiecteaza o lumina colorata pe peretele care le inconjoara, imbunatatind substantial experienta.
  • Procesor puternic. Ca mai toate televizoarele moderne, Philips 55PUS6412/12 este smart. Asta inseamna ca poti descoperi o multime de dotari pe care un televizor normal nu le poate oferi: posibiltiatea de navigare pe internet, jocuri, aplicatii cat se poate de interesante, etc. Procesorul are 4 nuclee si este suficient de puternic pentru a fluidiza orice fel de activitate facuta.
  • Imagini excelente. Partea cea mai interesanta a unui televizor este legata de imagini, iar Philips 55PUS6412/12 are cu ce se lauda. Rezolutia este una 4K Ultra HD, care asigura 3840 x 2160 de pixeli iar luminozitatea este de 350 cd/m2. Cu ajutorul ecranului mare, acest televizor are capacitatea de a oferi senzatia unui adevarat cinematograf acasa.
Philips 55PUS6412/12

Philips 55PUS6412/12

Caracteristici tehnice care atrag la acest televizor

Din ce in ce mai multi oameni sunt preocupati de posibilitatea de a lega televizorul la cat mai multe dispozitive. Philips 55PUS6412/12 este foarte complex din acest punct de vedere, avand posibilitatea de conectare Wi-Fi, intrari USB de mare viteza cu care se poate reda continut direct de pe un stick, smartphone sau tableta, porturi HDMI si slot CI. Aplicatiile pe care le folositi pe smartphone sau tableta pot fi descarcate din Google Play pe televizor.

Philips 55PUS6412/12

Philips 55PUS6412/12

Fara a fi un televizor foarte scump, Philips 55PUS6412/12 poate sa fie trecut pe lista celor mai eficiente modele raportand calitatea la pret. Este mare, este puternic si ofera imagini de foarte buna calitate, elemente cautate de toti cei care doresc momente de relaxare in fata ecranului.

6.4 Total Score
Philips 55PUS6412/12

Televizor 4K Android fara a avea un cost mare si dispunand de o multime de pareri pozitive ale utilizatorilor, merita toata atentia. Partajati cu usurinta continutul de pe smartphone si tableta pe ecranul televizorului.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8.5
Design
9
Evaluare articol: 3.22 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0