Polk Audio Signa S1 – Soundbar 200 W cu subwoofer wireless

Evaluare articol: 3.67 (3 evaluari)

Desi nu i se acorda o atentie foarte mare, sunetul este extrem de important in orice experienta digitala. Fie ca asculti muzica, te uiti la un film sau la meciul echipei preferate, sunetul de calitate poate sa imbunatateasca in mod considerabil experienta.

De cele mai multe ori, sunetul oferit de televizoare nu este unul intocmai perfect. Este adevarat ca modelele noi au sisteme imbunatatite, insa experienta cea mai buna este oferita de un sistem de sunet alternativ.

Optiunile sunt multe si sunt cat se poate de interesante, insa cei care doresc sa obtina un echilibru intre calitate si pret pot sa opteze pentru acest sistem soundbar produs de Polk Audio, care asigura o serie de specificatii cat se poate de interesante.

Poate ca Polk Audio nu este un nume foarte cunoscut pe piata, insa ceea ce reuseste sa faca este sa echilibreze calitatea si pretul redus, asigurand un produs atractiv.

Polk Audio Signa S1

Polk Audio Signa S1

Constructia lui Polk Audio Signa S1

Simplitatea este cea care contureaza prima impresie asupra acestui soundbar. Este simplu si negru, integrandu-se de minune intr-un cadru minimalist.

Elementul principal este insotit si de o boxa subwoofer care are rolul de a reda un sunet surround si de a imbogati sunetul. Nu aspectul este cel care conteaza insa, ci dotarile tehnice. Americanii de la Polk Audio au reusit pe baza unei experiente bogate sa adune cele mai atractive caracteristici si sa genereze experiente perfecte.

Polk Audio Signa S1

Polk Audio Signa S1 subwoofer wireless

Prin ce se diferentiaza Polk Audio Signa S1

Evident, prin pret. Pretul este cel mai atractiv si reuseste sa ofere o imagine mult mai buna caracteristicilor tehnice care poate ca nu sunt tocmai cele de ultima generatie:

 • Putere de 200W RMS. Este o putere suficient de mare pentru a sustine cele mai interesante petreceri. Este soundbar-ul perfect pentru acasa.
 • Conectivitate excelenta. Conectivitatea este una dintre caracteristicile cerute de majoritatea utilizatorilor. In conditiile in care fiecare dintre noi avem o multime de dispozitive care pot reda muzica, este important sa le putem conecta direct la un astfel de dispozitiv. Polk Audio Signa S1 dispune de un port clasic Audio Jack de 3.5 mm, dar si de conexiune wireless si bluetooth.
 • Telecomanda usor de folosit. Telecomanda este simpla si foarte usor de folosit chiar si de catre cei care sunt mai putin tehnici.
 • Dimensiuni reduse. Este un alt punct forte pe care acest soundbar il evidentiaza. Greutatea sa de doar 1.77 kg, dar si dimensiunile de 54 x 899 x 81 mm il fac ideal pentru spatiile mici, care au totusi nevoie de un sistem de sunet cat mai bun.

Comparat cu alte produse de pe piata, Polk Audio Signa S1 nu iese in evidenta prin caracteristici, insa reuseste sa tina capul sus prin echilibru. Este un produs care asigura calitate si reuseste sa aiba un pret foarte redus pentru aceasta calitate, ceea ce poate sa insemne un mare plus pentru utilizatorii cu buget mic si mediu.

Polk Audio Signa S1 Soundbar

Polk Audio Signa S1 Soundbar

7.3 Total Score
Polk Audio Signa S1

O solutie perfecta pentru toti cei care au un buget redus si isi doresc un Soundbar wireless cat mai eficient si usor de conectat la majoritatea dispozitivelor

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
7.5
Evaluare articol: 3.67 (3 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0