Samsung HW-K360/EN Soundbar 130W, 2.1, USB, Bluetooth

Evaluare articol: 3.29 (7 evaluari)

Cu Samsung HW-K360/EN traiesti noi experiente atunci cand vine vorba despre sunet. Este un soundbar de exceptie, care aduce eleganta, putere si claritate. Fara a costa mult, ofera o putere foarte mare, o multime de posibilitati de conectare si tehnologii interesante.

Aspectul lui Samsung HW-K360/EN

Poate ca nu ar trebui sa te intereseze, insa totusi te intereseaza. Aspectul este important, mai ales intr-o casa care se doreste futurista, cu foarte multa atentie la detalii. Samsung HW-K360/EN poate sa joace insa atat un rol futurist, cat si un rol clasic. Cei care l-au construit au reusit sa il faca neutru, insa in acelasi timp sa ii aduca o doza deosebita de eleganta. Este negru, este simplu si este robust. Greutatea de 4.5 kg il face insa sa poata fi mutat cu usurinta dintr-o parte in alta.

Elemente care ies in evidenta:

 • Posibilitatea de extindere. Daca nu te multumesti cu un simplu sound bar si vrei mai mult, atunci poti sa il extinzi cu cateva boxe. Se poate transforma repede intr-un sistem 4.1, care asigura o veritabila experienta de sunet surround. Totul fara a fi nevoie de cabluri in plus si de stres.
 • TV Sound Connect. Poti conecta componentele cu usurinta la televizor, din nou, fara a avea nevoie de cabluri. Tot ceea ce ai nevoie este conexiunea bluetooth, de care dispune orice televizor si evident, dispune si acest soundbar.
 • Bas puternic. Basul este wireless si vine de la un subwoofer usor de montat oriunde. Acest lucru inseamna flexibilitate si o experienta superioara, indiferent ca te uiti la filme sau te joci.
 • O aplicatie prin care poti controla tot ceea ce se intampla cu sunetul. Cei de la Samsung au echipat acest Samsung HW-K360/EN cu o aplicatie ce poate fi instalata din Google Play si se numeste Samsung Audio Remote. Astfel, poti controla direct de pe mobil intregul sistem, redand cu usurinta tot ceea ce te intereseaza.
 • Redarea continutului de pe mobil, direct pe acest sistem de sunet. Daca ai muzica pe mobil, de ce sa nu o asculti la o calitate foarte buna? Tot prin conectare bluetooth poti sa redai tot continutul audio cu usurinta.

Ce alte specificatii mai merita amintite?

Samsung HW-K360/EN este un soundbar ieftin, perfect pentru livingul tau. Are o putere de 130 W RMS si reuseste sa redea cele mai cunoscute formate, precum MP3, WAV sau WMA.

Dispune de tehnologia Dolby Digital pentru decodarea sunetului, ceea ce sporeste foarte mult claritatea. Conectivitatea nu consta doar in conexiunea bluetooth, ci si in cea USB sau audio In.

Samsung HW-K360/EN se evidentiaza foarte tare prin flexibilitate, care asigura o conectivitate wireless ultra rapida.

Cu o putere consumata de doar 25 W, cu o multime de functii care lucreaza la un sunet de buna calitate si cu posibilitatea de a conecta o multime de dispozitive la el, acest sound bar este o alegere ieftina si foarte interesanta.

Samsung HW-K360EN
Samsung HW-K360EN
6.6 Total Score
Samsung HW-K360/EN

Un soundbar de exceptie, traiesti noi experiente atunci cand vine vorba de sunet, ieftin, cu o multime de posibilitati de conectare.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
Evaluare articol: 3.29 (7 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0