Samsung HW-K651/EN – Soundbar wireless

Evaluare articol: 3.75 (4 evaluari)

Sunetul poate sa imbogateasca extrem de mult experienta unui film, experienta unei emisiuni sau experienta unui meci. Este motivul pentru care soundbarul Samsung HW-K651/EN reprezinta o optiune excelenta pentru cei care vor sa se bucure din plin de divertisment acasa. Pozitionat sub televizor, sondbarul reuseste sa ofere sunet de buna calitate, cu echilibru total si cu o distributie deosebita a fiecarui detaliu.

Fiecare dialog redat de acest soundbar este cat se poate de clar, gratie difuzorului dedicat din centrul dispozitivului.

Care sunt elementele care atrag la acest soundbar?

Samsung HW-K651/EN este proiectat cu nu mai putin de 6 difuzoare separate, care pot fi amplificate separat in asa fel incat sa ofere un sunet cat mai precis. Cei care au proiectat si aliniat intregul sistem sunt cei de la Samsung Audio Lab, care isi dedica fiecare zi obtinerii unui sunet din ce in ce mai bun.

Atunci cand vine vorba despre sunet, poti face orice cu acest soundbar. De la streaming pentru serviciul muzical favorit, pana la redarea pieselor tale preferate direct de pe USB, totul este posibil.

Daca iti doresti un sunet surround, nu trebuie sa te sperie faptul ca toate boxele sunt aliniate pe o bara. Il poti obtine prin simpla adaugare a doua unitati wireless Audio 360. Plasate in spatele tau, acestea pot crea un efect surround deosebit. Nu ai nevoie de cabluri si de cunostinte vaste pentru a le conecta. Totul este simplu si intuibil.

Samsung HW-K651/EN este gandit in asa fel incat sa ofere eficienta pe toate planurile. Poti sa il conectezi cu usurinta la televizor sau la alte dispozitive, evitand prezenta cablurilor.

Se evidentiaza, asadar, atunci cand vorbim de sunet, cateva elemente:

 • Un bas puternic si foarte clar care asigura o experienta auditiva aturala;
 • Claritate pentru fiecare sunet;
 • Surround deosebit, ce poate fi imbunatatit prin adaugarea unor noi boxe.
 • Putere mare, de 340 W, care permite un sunet ce sustine cu usurinta o petrecere. Nu este recomandata una, mai ales daca stai la bloc, insa este bine de stiut care este capacitatea sistemului pe care il achizitionezi;
 • Dolby Digital, o tehnologie superioara care contribuie la un sunet mult mai clar.

Conectivitatea, un punct forte la Samsung HW-K651/EN

Vei descoperi in Samsung HW-K651/EN un sistem usor de conectat la majoritatea dispozitivelor moderne. Este dotat cu HDMI, cu ARC si cu Audio in, in asa fel incat sa asigure o conectivitate totala. De asemenea, este dotat cu wireless, care elimina din start necesitatea cablurilor si cu bluetooth.

Pe langa faptul ca este foarte puternic, Samsung HW-K651/EN arata si foarte bine. Poate sa fie pozitionat cu usurinta in orice loc din incapere si desi are 12 kg, dimensiunile sale sunt destul de reduse.

Puterea consumata de Samsung HW-K651/EN este de 53 W, ceea ce inseamna economie pe toate planurile.

samsung hw-k450en telecomanda
Telecomanda Samsung HW-K651/EN
7.5 Total Score
Samsung HW-K651/EN

Un soundbar wireless usor de conectat la majoritatea dispozitivelor moderne, proiectat cu nu mai putin de 6 difuzoare separate.

Calitate / Pret
9
Performanta
9.5
Design
9
Evaluare articol: 3.75 (4 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0