Samsung HW-MS550/EN – Soundbar 450W, 2.0

Evaluare articol: 4.2 (5 evaluari)

Indiferent de marimea unui televizor, de calitatea pe care o ofera prin imagini si de atmosfera creata in incapere, un film, un joc sau un meci nu pot genera maximul de experienta fara un sunet excelent. Tocmai de aceea, achizitia unui soundbar poate sa fie o idee foarte buna pentru toti cei care isi doresc momente de o calitate superioara in fata televizorului.

Unul dintre cele mai atractive soundbar-uri de pe piata este acest Samsung HW-MS550/EN. Este un dispozitiv discret si extrem de puternic, cu ajutorul caruia sunetul se poate transforma intr-o experienta de neuitat.

Din punct de vedere al aspectului, se poate spune ca Samsung HW-MS550/EN arata bine, fara a iesi foarte mult in evidenta. Cei de la Samsung l-au gandit intr-un mod minimalist si simplu. Soundbar-ul propriu-zis este insotit de boxe care transforma intregul sistem intr-o solutie audio surround de exceptie. Este foarte atractiv faptul ca nu este nevoie de cabluri pentru a face acest dispozitiv sa functioneze, ceea ce asigura o flexibilitate excelenta.

Samsung HW-MS550/EN Soundbar

Samsung HW-MS550/EN

Prin ce iese in evidenta Samsung HW-MS550/EN?

Exista o serie de elemente prin care acest soundbar se remarca in fata altor modele de pe piata:

  • Difuzorul multi-array. Este bazat pe o tehnologie Samsung si asigura o functionare simultana a difuzoarelor, pentru un bas cat mai puternic.
  • Conexiune wireless cu televizorul. Achizitionand acest produs nu va trebui sa te incurci in cabluri, absolut deloc. Samsung HW-MS550/EN poate sa fie conectat direct la televizor si iti poate oferi un sunet exceptional instant.
  • Control din telecomanda televizorului. Soundbar-ul vine cu o telecomanda Samsung de dimensiuni mici care poate fi utilizata pentru reglarea volumului, selectarea profilurilor de sunet, pentru reglarea basului si chiar schimbarea intrarilor. Daca detineti si un televizor Samsung, telecomanda televizorului se va integra perfect cu bara de sunet, care va permite sa reglati setarile televizorului cat si bara de sunet reducand numarul de telecomenzi pe care trebuie sa le folositi.
  • O multime de tehnologii care optimizeaza sunetul. Modul de redare al sunetului poate sa fie optimizat in functie de continutul redat. Astfel, experienta va fi una maxima indiferent ca asculti un concert sau te uiti la un film.
  • Posibilitatea de conectare cu telefonul. Nu doar televizorul poate sa fie conectat la acest soundbar, ci si telefonul, de pe care vei putea reda toata muzica preferata.
Soundbar Samsung HW-MS550/EN

Soundbar Samsung HW-MS550/EN

Detalii tehnice ale soundbar-ului

Pentru multi utilizatori detaliile tehnice sunt cele mai convingatoare. Samsung HW-MS550/EN este format din 6 difuzoare (un tweeter si doua woofere pe ambele parti) care functioneaza pe doua canale audio. Difuzoarele au o frecventa de raspuns de la 44Hz la 20kHz. Sunt acceptate toate tipurile de fisiere MP3, AAC, WAV, OGG, FLAC si ALAC.

Puterea este, fara doar si poate, detaliul principal, iar aceasta este de 450 W RMS, ceea ce inseamna o sursa excelenta chiar si pentru o petrecere. Sunetul este clar si puternic, beneficiind de decodarea Dolby Digital DTS Digital Surround.

Samsung HW-MS550/EN poate sa fie conectat la mai multe dispozitive printr-o intrare optica digitala, o intrare auxiliara de 3,5 mm, un port HDMI, un port de iesire care accepta ARC, un port USB care poate fi folosit atat pentru incarcarea telefonului sau pentru redarea continutului media de pe o unitate flash USB.

Dat fiind faptul ca intregul sistem are doar 5 kg, arata extrem de bine si reuseste sa redea un sunet perfect, se poate spune ca reprezinta o achizitie inteligenta. Nici pretul nu este unul de speriat, ba din contra, daca se tine cont de faptul ca este vorba despre un produs Samsung de ultima generatie, este un pret chiar mic.

Soundbar Samsung HW-MS550/EN

Samsung HW-MS550/EN

8.4 Total Score
Samsung HW-MS550/EN

Soundbar usor de conectat la majoritatea dispozitivelor ne ajuta sa avem parte de o sonorizare mai mult decat decenta in propria sufragerie.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8.5
Evaluare articol: 4.2 (5 evaluari)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

      Lasa un comentariu

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

      Review Blog
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0