Reduceri

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150

  • Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150
  • Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150
    Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150

Aflati in cautarea unui sistem home cinema care sa ne satisfaca pretentiile, financiar vorbind, dar mai ales din punct de vedere al pachetului de caracteristici oferite, ne-am oprit in dreptul unui produs marca Samsung – Samsung HT-J5150. Ocazie cu care ne-am gandit sa realizam un review in cadrul caruia sa punctam ceea ce este mai important de urmarit la acest device!

In principiu, sistemele home cinema ajuta utilizatorii sa traiasca filmele mult mai intens, beneficiind in mod direct de o experienta superioara celor clasice, sustinute, strict audio, doar de sistemul incorporat in TV.

Cele mai recente produse lansate pe piata ne fac sa credem ca nu va trece foarte mult timp pana sa putem recrea in propria casa experienta vizionarii unui film la cinematograf.

Sistemul home cinema Samsung HT-J5150 este compus dintr-un Blu-Ray Player si, respectiv, boxele atasate acestuia. Un sistem de boxe 5.1, asa cum se poate vedea si in titlul produsului, format dintr-un subwoofer de 3.7 kg greutate si 5 sateliti.

Pretul acestui Home Cinema ajunge undeva la suma cu care poate fi achizitionat un TV Full HD de 81 cm in diagonala. Motivul? Prezenta unui Blu-Ray Player in locul unui DVD-Player, asa cum se intampla in cazul altor sisteme home cinema mai ieftine. In plus, DVD-Player-ele sunt pe cale de disparitie datorita formatului SD in care este livrata imaginea.


Cu ajutorul sistemului home cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150 putem rula oricand filme de cea mai buna calitate (Full HD), intr-o lume a tehnologiei in care lucrurile evolueaza foarte rapid, trecerea la 4K reprezentand o simpla chestiune de timp.

Dispunerea celor 5 boxe din cadrul sistemului Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150 se realizeaza astfel: 3 dintre boxe vor fi amplasate in stanga si respectiv dreapta televizorului (smart TV sau macar Full HD), pentru ca ultimele 2 boxe sa fie montate in spate pentru a se crea senzatia de uniformitate.

Recomandam utilizarea acestui sistem home cinema in camerele spatioase pentru a va bucura cu adevarat de calitatile unui produs de top marca Samsung precum Samsung HT-J5150.

Setarile sistemului sunt usor de reglat chiar si pentru utilizatorii care testeaza in premiera un Home Cinema. Fiecare banda de frecventa se poate ajusta dupa bunul plac direct de pe ecranul televizorului. Exista in acest sens si cateva presetari ce se vor dovedi de mare folos in anumite situatii.

Tehnologia Crystal Amp Pro existenta in cadrul dispozitivului HES J5100 reprezinta o garantie in plus ca veti avea parte de cel mai bun sunet folosind acest sistem home cinema 5.1!

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150
Vezi reducerile de azi, 25 Iunie 2022 si alege cea mai buna oferta!

8.7 Scor total
Samsung HT-J5150

Home Cinema Samsung HT-J5150 este compus dintr-un Blu-Ray Player si un sistem de boxe 5.1 format dintr-un subwoofer si 5 sateliti.

Calitate / Pret
9
Performanta
8.5
Design
8.5
Voteaza acest produs: 3.81 (5 voturi)
1 Comment
  1. Reply
    Chriss 20 iulie 2018 at 17:47

    Peste tot se specifica acest model (ht-j5150), dar de fapt e Samsung HES J5100.O diferenta mare.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.