Reduceri

Sistem Home Cinema Samsung HT-H7750WM cu Blu-ray 7.1 si 3D

  • Sistem Home Cinema Samsung HT-H7750WM cu Blu-ray 7.1 si 3D
  • Sistem Home Cinema Samsung HT-H7750WM cu Blu-ray 7.1 si 3D
  • Sistem Home Cinema Samsung HT-H7750WM cu Blu-ray 7.1 si 3D

Samsung HT-H7750WM este cel mai recent home cinema lansat de catre producatorul sud-coreean, care este compus dintr-un Blu-Ray Player 3D (Samsung HT-J7750) si sistem audio 7.1 de 1330W. Acesta poate fi conectat cu usurinta via HDMI si Bluetooth de o multime de dispozitive electronice, permitandu-va sa ascultati muzica la discretie, sa vizionati filme, clipuri video, etc.

Predecesorul acestui home cinema, Samsung HT-F9750W, a avut de partea sa multe caracteristici premium, insa consumatorii au fost descurajati destul de rapid in momentul cand au auzit pretul cerut. Samsung a tras concluziile necesare in urma respectivului esec si ne propune cu aceasta ocazie un home cinema performant, dar care nu implica costuri deosebite, raportandu-ne la calitatea sa.

Ambalajul in care este tinut Samsung HT-H7750WM contine Blu-Ray Player-ul 3D Samsung HT-J7750, doua perechi de boxe turn (una pentru canalele frontale, cealalta pentru partea din spate), un difuzor central si subwoofer-ul pasiv.

In ciuda faptului ca boxele din spate sunt descrise ca fiind wireless, vorbim totusi despre un termen impropriu deoarece trebuie sa fie conectate cablurile de un receptor separat, amplasat in partea din spate. Sistemul audio se foloseste totusi de foarte putine fire, spre deloc, ceea ce este un aspect demn de mentionat.

Vezi cel mai bun pret valabil azi, 27 Mai 2020 la Sistemul Home Cinema Samsung HT-H7750WM

Vezi Pretul

Cele doua perechi de boxe turn sunt elegante, prevazute cu un finisaj negru lucios, desi nu se pot compara ca frumusete cu ceea ce gasim in cadrul home cinema-ului Samsung F9750W. Acest design usor subevaluat, combinat cu boxele subtiri, nu fac din acest sistem un device foarte impunator pentru amplasarea lui in camera de zi.

Materialele folosite la fabricarea sistemului home cinema Samsung HT-H7750WM au suferit si ele imbunatatiri. Boxele turn (sau boxele Hes) sunt compuse din 3 sectiuni: partea superioara care contine difuzorul propriu-zis, o coloana din plastic, gol la interior si o baza de forma hexagonala. Partea de sus este mai grea, continand o plasa metalica ce acopera difuzoarele.

Subwoofer-ul este de dimensiuni compacte si arata foarte bine. Am ramas, de asemenea, impresionati de difuzorul central – construit in mod solid si se poate inclina sus-jos, in functie de cum dorim sa fie propagat sunetul in camera.

Cu ajutorul sistemului home cinema 7.1 Samsung HT-H7750WM puteti reda continut 3D (via Blu-Ray Player Samsung HT-J7750), indiferent ca este vorba despre filme, clipuri video, jocuri sau tot ceea ce puteti gasi disponibil pe un Blu-Ray. Gasim si un tuner radio cu 15 canale presetate, iar in materie de conectivitate se bucura de USB, tehnologie Bluetooth, LAN, Wi-Fi si intrare optica.

Vezi Reducerile de azi, 27 Mai 2020 la Sisteme Home Cinema

Sistem Home Cinema Samsung HT-H7750WM cu Blu-ray 7.1 si 3D
8.7 Scor total
Home Cinema Samsung HT-H7750WM

Samsung HT-H7750WM este cel mai recent home cinema lansat care este compus dintr-un Blu-Ray Player 3D Samsung HT-J7750 si sistem audio 7.1.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
8.5
Voteaza acest produs: 2.78 (4 voturi)
Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.