Reduceri

Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK 2.1 cu Subwoofer wireless

  • Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK 2.1 cu Subwoofer wireless
  • Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK 2.1 cu Subwoofer wireless

Panasonic SC-HTB485EGK este o bara de sunet pe 2.1 canale cu subwoofer wireless, accesibila ca pret. Sistemul acustic propus de Panasonic a fost lansat in 2015, atunci cand au mai iesit de pe portile fabricii si modele high-end precum SC-HT885 (5.1) sau SC-HTB690 (3.1), Panasonic SC-ALL70T. Soundbar-ul de fata este inlocuitorul direct al lui Panasonic HTB480, despre care se spune ca dezamagit la multe capitole.

Ca orice soundbar entry-level, Panasonic SC-HTB485EGK nu este la fel de generos in performante precum modelele amintite in cadrul primului paragraf. Cu toate acestea, merita subliniat faptul ca dispune de multe elemente esentiale: subwoofer wireless, tehnologie Bluetooth si HDMI. La fel de important, design-ul sau discret nu va supraaglomera camera de zi cu tot felul de cutii si cabluri inutile.

Panasonic SC-HTB485EGK – Design si conexiuni

Bara de sunet analizata astazi se aseamana cu Panasonic HTB480, din punct de vedere al design-ului. Este subtire si suficient de discret pentru a nu conduce la un dezechilibru vizual, atunci cand este asezat in fata unui televizor. Majoritatea senzorilor TV-ului nu se vor izbi de obstacole.

Per total, un soundbar atractiv, acoperit in aluminiu argintiu. Sunt dispuse panouri argintii la ambele capete, acolo unde vom gasi o selectie completa de butoane: on/ off, volum, Input si Bluetooth. Calitatea materialelor folosite la fabricarea acestui sistem audio este una foarte buna, tinand cont si de pretul solicitat de producator. Carcasa este solida si robusta, in pofida plasticului intalnit in cele doua sectiunii arginitii.

Aveti la indemana foarte multe optiuni de conectare a dispozitivelor externe. Pentru a pastra lucrurile simple, insa, conectati televizorul de soundbar la intrarea optica si va functiona indiferent de tipul de continut rulat pe TV. Bineinteles, celelalte dispozitive (vezi Blu-Ray player) trebuie conectate la porturile HDMI ale televizorului, ceea ce inseamna ca vom avea un singur cablu intre soundbar si TV.

Ca alternativa, va puteti conecta Blu-Ray player-ul prin HDMI-ul existent pe bara de sunet Panasonic SC-HTB485EGK si imaginile sa treaca in sarcina TV-ului (tot via HDMI). Atat timp cat nu este un televizor 4K, va asiguram ca nu vor exista probleme in acest sens.

Vezi cel mai bun pret valabil azi, 29 Mai 2020 la Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK

Vezi Pretul

Panasonic SC-HTB485EGK – Caracteristici si instalare

Toate barele de sunet produse de Panasonic vin insotite de Bluetooth ca standard, dar si cu NFC pentru asociere usoara cu alte dispozitive compatibile.

Exista nici mai mult, nici mai putin de 6 moduri de sunet presetate (Standard, Stadium, Music, Cinema, News si Stereo), la care se adauga Dolby Virtual Speaker si 3D Surround (de la Panasonic), care incearca sa ofere un efect similar cu cel obtinut de sistemele pe 5.1 canale.

Setarea 3D Clear Mode Dialogue activeaza urmatoarele: 3D Surround, Clean Mode Dialog si Dolby Virtual Speaker. Dezactivati aceasta setare si veti ramane numai cu Dolby Virtual Speaker, daca nu ati selectat deja o presetare stereo.

Puterea totala a sistemului Panasonic SC-HTB485EGK este de 250 W, distribuita astfel: 60W pe fiecare canal si 130W subwoofer-ul wireless.

Nu este genul de soundbar care sa presupuna batai de cap la instalare. Subwoofer-ul si soundbar-ul se asociaza cu fara nicio alta interventie suplimentara. Telecomanda este aceeasi cu cea folosita in cadrul modelului HTB480, cu toate ca ar fi putut suferi cateva imbunatatiri. Ne-a fi placut, spre exemplu, sa fie o idee mai mare. Este prea mica, iar tastele up/ down/ ok sunt amplasate oarecum ciudat, in partea de jos. Pe de alta parte, ne place cauciucul folosit si etichetarea clara.

Cu ajutorul telecomenzii, veti putea comuta intre modurile de sunet si intrari. Sau la fel de bine puteti explora meniul de configurari.

In concluzie, le recomandam soundbar-ul Panasonic SC-HTB485EGK celor care nu dispun de foarte multi bani pentru acest gen de achizitie si care apreciaza in egala masura un design discret, impreuna cu un set interesant de caracteristici si functii.

Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK

Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK

Vezi Reducerile de azi, 29 Mai 2020 la Soundbar Audio

Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK 2.1 cu Subwoofer wireless
8 Scor total
Soundbar Panasonic SC-HTB485EGK

Montati bara de sunet langa televizor si conectati-va foarte usor pentru o experienta simpla si captivanta.

Calitate / Pret
8
Performanta
7.5
Design
8.5
Voteaza acest produs: 3.53 (5 voturi)
Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.