Reduceri

Soundbase Blaupunkt SB200BT, 2.1, Bluetooth, 120W

  • Soundbase Blaupunkt SB200BT
    Soundbase Blaupunkt SB200BT, 2.1, Bluetooth, 120W
  • Soundbase Blaupunkt SB200BT
    Soundbase Blaupunkt SB200BT, 2.1, Bluetooth, 120W

Bara de sunet (soundbar-ul) reprezinta o solutie mai practica a sistemelor audio destul de costisitoare, precum si a sistemelor home cinema, in al caror pret sunt inclus si alte costuri suplimentare fata de cele existente in cadrul dispozitivului Blaupunkt SB200BT, spre exemplu.

Bara de sunet Blaupunkt SB200BT ne ajuta sa avem parte de o sonorizare mai mult decat decenta in propria sufragerie si vine impreuna cu un pachet complet de conectivitate, permitandu-ne sa il conectam la cele mai des utilizate gadget-uri la ora actuala: smartphone, tableta sau televizor.

Puterea totala a soundbar-ului este de 80W, cantareste doar 5 kg si este disponibil online doar in versiunea negru. Vine insotit de o telecomanda, consuma 19W si a fost prevazut cu 40 de canale de radio presetate (FM).

Una dintre cele mai importante aspecte ale unui soundbar este partea de conectivitate. Este esential ca un astfel de device sa poata fi atasat oricarui dispozitiv electronic pe care il aveti la indemana. Tehnologia Bluetooth trebuie sa fie prezenta pentru a scapa pe cat posibil de cablurile care ne complica existenta.

Vezi cel mai bun pret valabil azi, 5 Decembrie 2019 la Soundbase Blaupunkt SB200BT

Vezi Pretul

Blaupunkt SB200BT dispune de urmatoarele porturi: USB, intrare optica, intrare digitala, intrare audio analogica, jack pentru casti. Tehnologia Bluetooth a fost, de asemenea, integrata cu succes de catre producatorul german.

Luati in calcul, printre altele, formatele pe care le poate reda un soundbar. Recomandam ca macar urmatoarele formate audio sa fie disponibile pe acesta, de altfel cele mai uzuale: WMA, MP3, AAC, WAV, OGG si FLAC.

Soundbar-ul recenzat este unul de tip piedestal. Se va amplasa sub televizorul dumneavoastra, cu mentiunea ca nu a fost dotat cu subwoofer precum dispozitivele care intra in categoria soundbar-urilor traditionale.

Blaupunkt SB200BT consta intr-o baza subtire (de aici si denumirea de “soundbase”) pe care se asaza televizorul. Sau monitorul, dupa caz. Boxele se afla in interior, iar sunetul oferit, mai ales frecventele joase, este de o calitate inferioara celuilalt tip de soundbar.

Bara de sunet Blaupunkt SB200BT poate fi de folos multor utilizatori care nu au pretentii foarte ridicate de la sistemul audio pe care doresc sa si-l achizitioneze. Acest lucru nu inseamna neaparat ca nemtii nu au pus la punct un dispozitiv suficient de performant pentru a mari “puterea” sunetului oferit de televizor sau de orice alt aparat electronic compatibil. Faptul ca are tuner radio, telecomanda smart, Bluetooth, display prin intermediul caruia sunt redate volumul, presetarea si sursa reprezinta, iarasi, plusuri pe care trebuia sa le subliniem la final. Ca un mic dezavantaj, acest soundbar nu include in cutie si cablul optic!

Soundbase Blaupunkt SB200BT

Soundbase Blaupunkt SB200BT

Vezi Reducerile de azi, 5 Decembrie 2019 la Soundbar Audio

Soundbase Blaupunkt SB200BT, 2.1, Bluetooth, 120W
8 Scor total
Soundbar Blaupunkt SB200BT

Ne ajuta sa avem parte de o sonorizare mai mult decat decenta in propria sufragerie impreuna cu pachet complet de conectivitate.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7.5
Design
8
Voteaza acest produs: 3.18 (6 voturi)
Ai cumparat acest produs? Spune si altora parerea ta!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.