Acer S230HLBbii un monitor ieftin si destul de performant

Evaluare articol: 4.35 (1 evaluare)

Lansat in urma cu mai bine de doi ani, Acer S230HLBbii reprezinta in continuare o solutie demna de luat in calcul pentru utilizatorii care isi doresc un monitor Full HD de 23″ in diagonala, ieftin si destul de performant.

Potrivit celor care au intrat deja in contact cu acest dispozitiv, Acer S230HLBbii asigura o culoare uniforma, imagini de buna calitate si un text clar (chiar si cu fonturi mici). In plus, timpul de raspuns al monitorului (5 ms) este suficient de rapid pentru a scapa de efectul de ghosting.

Pe de alta parte, unghiurile de vizibilitate (90 grade pe orizontala si 50 grade pe verticala) nu sunt dintre cele mai bune. Calitatea imaginii are de suferit in momentul cand utilizatorul nu se afla in pozitie perpendiculara cu ecranul.

Acer S230HLBbii
Acer S230HLBbii

Imaginile clare si culorile stralucitoare, dar si caracteristicile listate in specificatii, sunt cele mai importante avantaje ce trebuie luate in calcul la achizitionarea monitorului Acer S230HLBbii. Pretul este unul foarte atractiv. Sa nu uitam, de asemenea, si de prezenta celor doua porturi HDMI!

Ca minusuri nu putem sa trecem foarte usor de lipsa gaurilor de montare pe perete. Lucru care ne reaminteste, practic, ca avem de a face cu un model mai vechi. Plasarea oarecum haotica a butoanelor de control (din partea inferioara) contribuie intr-o mare masura la imposibilitatea de a realiza rapid operatiunile specifice.

La fel ca multe alte monitoare din clasa sa, Acer S230HLBbii a fost dotat cu un ecran de tip LED (rezolutie 1920×1080) ce utilizeaza tehnologia TN. Are o luminozitate de 250 cd/m si timpul de raspuns de 5 ms, tipic pentru un monitor entry-level. Cele doua porturi HDMI il fac sa iasa putin in evidenta, daca e sa ne gandim ca majoritatea diplay-urilor din acest interval de pret dispun cel mult de un port HDMI.

Monitorul are o intrare D-Sub (VGA) si vine echipat cu cabluri VGA si HDMI. Pentru unghiuri mai reusite de vizualizare, sa notam faptul ca poate fi inclinat fata-spate. Consuma foarte putin, lucru redat prin certificarea Energy Star, si devine o optiune buna pentru utilizatorii ce cauta un monitor wide de dimensiuni mari. Portul HDMI in plus vine ca un bonus ce nu trebuie neglijat, desi se sacrifica in mod automat amplasarea obisnuita a intrarii DVI-D. Unele monitoare TN au, in schimb, un timp de raspuns mai rapid decat S230HLAbii, insa performantele monitorului de fata se pastreaza la cote decente si nu reprezinta un motiv pentru care sa renuntam la o astfel de achizitie.

Acer S230HLBbii un monitor ieftin
Acer S230HLBbii un monitor ieftin si destul de performant
8.7 Total Score
Acer S230HLBbii

Acer S230HLBbii un monitor cu doua porturi HDMI, destul de performant si cu un pret foarte atractiv.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7
Design
7.5
Evaluare articol: 4.35 (1 evaluare)
Serbiu Oleg
Serbiu Oleg

Sunt Sergiu si visez telefoane. Pasiunea mea pentru tehnologie si inovatii ma poarta in lumea fascinanta a telefoanelor mobile. Impartasesc cu entuziasm informatii si noutati despre cele mai recente modele si caracteristici. 📱✨

We will be happy to hear your thoughts

   Lasa un comentariu

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Review Blog
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0