Lenovo Mini PC IdeaCentre Stick 300 cu procesor Intel Atom Z3735F

Mini PC-ul IdeaCentre Stick 300 de la Lenovo nu este o masinarie foarte puternica, dar este suficient de bun pentru redarea continutului multimedia (video, audio), navigare pe web si destul de accesibil ca pret pentru a-l tine in casa ca a doua sau a treia optiune de PC mobil. Datorita dimensiunilor sale, care il fac usor de transportat, acesta se poate dovedi de mare folos tuturor utilizator care calatoresc foarte des si care doresc sa isi transforme rapid televizorul din camera de hotel intr-un centru media.

Merita sa ne cumparam acest mini PC la un pret de sub 1000 RON? Tinand cont de pretul solicitat, nu ar fi foarte multe motive pentru care sa ne plangem de calitatea acestuia. Citi mai departe recenzia noastra pentru a va forma o parere completa!

La instalare, acesta nu necesita drivere suplimentare. Televizorul pe care il aveti in camera se va transforma in doar cateva secunde intr-un PC all-in-one, avand o rezolutie Full HD.

Are nevoie in jur de 10 secunde pentru a boota si tot cam atat timp pentru a il inchide atunci cand nu mai avem nevoie de el. Dispune de modul wi-fi si se poate conecta fara probleme la orice retea disponibila. In mare, vorbim despre aceleasi operatiuni ce se pot realiza si cu ajutorul unui calculator mediu de pe piata.

Lenovo Mini PC IdeaCentre Stick 300
Lenovo Mini PC IdeaCentre Stick 300

Incarcarea paginilor se realizeaza rapid, chiar si atunci cand rulam continut video existent pe Youtube. I se poate atasa un stick USB atunci cand dorim sa urmarim un film nou aparut sau orice altceva. Nu incercati filme de rezolutie 4K, deoarece nu este capabil sa redea acest gen de continut!

Capacitatea totala de stocare este de 32 GB, insa imediat dupa instalarea sistemului de operare Microsoft Windows 10 (si a programelor aferente), veti mai ramane doar cu o treime. Dispune si de port HDMI, stick-ul avand si un ventilator care nu produce zgomot foarte mare, care sa deranjeze. Incarcatorul mini pc-ului Lenovo IdeaCentre Stick 300 se poate utiliza si la alte dispozitive (tableta, smartphone). Si viceversa. Deci il putem incarca oriunde am merge.

Cutia in care vine impachetat acest mini PC de la Lenovo contine majoritatea cablurilor pe care le vom folosi pe viitor. Prelungitorul HDMI este, de asemenea, inclus in pachetul de achizitionare.
Cu acest mini PC marca Lenovo si un monitor second hand (plus mouse si tastatura) se poate incropi cu usurinta un sistem destul de bun si, pe deasupra, ieftin. Consumul de energie al mini PC-ului este nesemnificativ, iar portabilitatea il recomanda pentru toate categoriile de utilizatori.

Puterea de procesare, desi nu foarte mare, ar trebui sa fie suficienta pentru o gama larga de activitati. Inclusiv pentru aplicatiile de tip office. Daca aveti nevoie de ceva mai mult – vezi editare video, Photoshop, etc – atunci acest mini PC nu este chiar tocmai ceea ce trebuie. Memoria RAM vine in cantitati mici (doar 2GB), iar procesorul Intel® Atom™ Z3735F a fost tactat la 1.33 Ghz (Turbo Boost pana la 1830 Mhz). In concluzie, un calculator de baza ce poate fi utilizat zilnic in activitati light sau pur si simplu pentru a ne transforma televizorul intr-un smart TV!

Mini PC Lenovo IdeaCentre Stick 300
Mini PC Lenovo IdeaCentre Stick 300
8.4 Total Score
Lenovo IdeaCentre Stick 300

Un calculator de baza ce poate fi utilizat in activitati light sau pur si simplu pentru a ne transforma televizorul intr-un smart TV!

Calitate / Pret
8
Performanta
7.5
8
User Rating: 4.5 (2 votes)
Review Blog

Review Blog

Review Blog un ghid ce isi ajuta cititorii sa primeasca cele mai bune recomandari de produse insotite de review -uri, preturi si pareri...

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Review Blog
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0