Monitor Dell E2316H LED Full HD

Analizam astazi un produs Dell – Dell E2316H – ce poate fi folosit ca monitor principal sau, in functie de cerintele utilizatorilor, monitor secundar. Desi masoara in diagonala doar 23 inchi, acesta a fost prevazut cu un sistem de montare pe perete. Este compatibil VESA 100 x 100 mm si il veti putea instala in acest mod cand spatiul de pe birou nu va permite o alta solutie.

Afisajul de 23 inchi a fost prevazut cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), 16.7 milioane de culori si unghiuri de vizualizare de 160° (pe verticala), respectiv 170° (pe orizontala). Contrastul tipic este 1000:1, timpul de raspuns 5 ms, iar luminozitatea 250 cd/m². Formatul ecranului este wide (16:9) si ne permite vizionarea in conditii optime a celor mai noi filme, precum si alte tipuri de activitati ce se dovedeau anevoioase pe monitoarele clasice cu format 4:3.

De asemenea, acest dispozitiv electronic produs de Dell poate fi folosit atat la un PC mai vechi, cat si cu unul de ultima generatie datorita conectivitatii VGA si DisplayPort. Introduceti cablul in spate si este pregatit sa functioneze!

Principalele comenzi ale monitorului sunt amplasate in partea frontala. Apasand pe unul din butoanele dispuse acolo veti putea regla fara probleme luminozitatea, contrastul si modurile de presetare ce se pot modifica dupa bunul plac al fiercarui utilizator in parte. Nelipsitul buton de alimentare este si el prezent aici.

Cu alte cuvinte, un monitor cat se poate de normal pentru ceea ce are nevoie un utilizator obisnuit in munca zilnica pe care o sustine la birou (sau acasa).

Cantareste putin peste 4 kg si are urmatoarele dimensiuni: 544.8 mm (lungime), 180 mm (latime) si 415 mm (inaltime). Puterea consumata nu depaseste 20 W, modelul recenzat facand parte din gama Home & Office. Ambalajul monitorului nu contine decat cablul de alimentare si un manual de utilizare.

Dell E2316H beneficiaza de tehnologia PowerNap, cu ajutorul careia se va reduce in mod automat luminozitatea ecranului atunci cand nu este folosit mai mult timp. Sau, in cele din urma, acesta va trece in standby.

Materialele folosite la fabricarea monitorului sunt ecologice, in conditiile in care sticla folosita nu contine arsen, iar in ecranul de tip LED nu semnalam prezenta mercurului. Nu mai putin de 25% din monitor, constand in plastic, este reciclabil. Dell respecta standardele de mediu ENERGY STAR, EPEAT Gold, CECP si TCO.

7.8 Total Score
Dell E2316H

Monitorul Dell E2316H poate fi folosit ca monitor principal sau, in functie de cerintele utilizatorilor, monitor secundar.

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7.5
Design
7.5
User Rating: 3.9 (1 vote)
Review Blog

Review Blog

Review Blog un ghid ce isi ajuta cititorii sa primeasca cele mai bune recomandari de produse insotite de review -uri, preturi si pareri...

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Review Blog
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0